خیلی همیشه ناشکری میکردم وتازه میفهمم داشتم زندگیمو بدون مشکل میگذروندم و الکی فقط ناشکری کردم و حالا کرونا اومد😥😥 هر کی کرونا گرفته یا اطرافیان هر چی که به بهبودتون کمک کرد خواهشا بگید . علایم چی بود درمان چی آ خوردید چه مدت زمان برد خوب شدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا از وقتی مشکوکم به کرونا همش میگم خدایا غلط کردم هروقت ناشکری کردم
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
من بی اشتهایی شدید داشتم و تنگی نفساول از همه استرس نداشتم و استراحت کردم مایعات مخصوصا چای کمرنگ زیاد خوردم هرروز آب پرتقال میخوردم ..شبا قبل خواب آبلیمو و عسل میخوردم و غذاهای مقوی سعی میکردم بخورم تو خونه هم کولر روی دور کند میزاشتم ولی جلو کولر نمیخوابیدم هرروزملحفه و روبالشتی که استفاده میکردم و میشستم
《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》