واس اولی :
اول پیاز داغ گرفتم بعد نمک فلفل زردچوبه زدم بعد فلفل دلمه ای سوسیس گوجه ذرت قارچ گوشت رو باهم مخلوط کردم بعد ک پخت ریختم رو خمیر نون بربری بعد روش ی عالمه پنیر ریختم گداشتم تو فر کنارشم ی لیوان اب گذاشتم ک خشک نشه
دومی: خمیر پیتزامو پهن کردم سوسیس رو چیندم بعد پنیر ریختم بعد فلفل دلمه ای و قارچ یکم گوشت چرخ کردع از قبل اماده شده ذرت رو روش چیندم و بعد دوباره پنیر ریختم گذاشتم فر و یک لیوان ابم کنارش