2777
2789
عنوان

خسته و بی حال

123 بازدید | 17 پست

سلام خانمای نی نی سایتی 

راستش چن روز ی هست حس خستگی و بی حالی دارم حتی دوس ندارم تکون بخورم با دوتا بچه شیر بشیر هم که همیشه باید دویید دنبال بچه 

قبلا اینطور نبودم ها الان چن روزیه بی جون و خسته ام بنظرتون برم داروخانه دارویی چیزی بگیرم آخه نمیشه با این دوتا جوجه نشست یا تنبلی کرد کارام جی میشه پس...... 

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام بترسونمت اما من با همین بی حالی رفتم دکتر و مشخص شد کرونا دارم 

آره منم اینجوری بودم کرونا داشتم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
چون دو تا بچه داری حتما برو دکتر و ازمایش خون ساده انجام بده که خیالت راحت باشه

خواهرم هم اینطور بوده دکتر بهش گفته بود بخاطر کمبود ویتامینه 

وای دارم میترسم کم کم 

حتما برو دکتر من واقعااا مثل جنازه بیحال بودم نمیخواستم تکون بخورم بچه های منم شیربه شیرن دست تنها بودم همش گریه میکردم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
حتما برو دکتر من واقعااا مثل جنازه بیحال بودم نمیخواستم تکون بخورم بچه های منم شیربه شیرن دست تنها ب ...

ممنونم گلم خیلی خوب شد تاپیک زدم 

ممنونم گلم خیلی خوب شد تاپیک زدم 

قربونت یه آزمایش بده ان شاءلله که کرونا نباشه احتمالم داره تیروییدت کم کار باشه ها