2777
2789
عنوان

نظرتون چیه ؟

315 بازدید | 29 پست
دخترم رو میخوام از پوشک بگیرم . به نظرتون شورتهای اموزشی براش بخرم خوبه ؟ به کارش میاد ؟ زود یاد میگیره ؟ یا اصلا نخرم میگن بازم پس میزنه بیرون راست میگن ؟
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
منم شنیدم خیلی جالب نیست اما دختر خاله م ازش استفاده کرد،به هرحال باید صابون کثیف شدن خونه تون رو به تنت بمالی!!!
انقدر بچه ها رو دوست داشتم بالاخره فروشگاه لباس کودک زدم🤩lupilu_happy

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من تازه چند روز پیش فرش ها روشستم یعنی نمیشه کاری کرد ؟ این فامیل های ما اینقدر حساس هستن بفهمن خونه ما نجس شده دیگه نگاهاشون عوض میشه
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
بابا چیز خو.بیه این شورتها حداقل کارش اینه که از نجس شدن خونت جلوگیری میکنه چرا بده؟ من تو سیسمونی پسرم گرفتم تازه خیلی ها زمان 4دستوپا رفتن بچه ها میپوشونن که پوشک نکنن البته مدت کوتاهی درروز مثلا باز میخوارن بذارن
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
اره راست میگی گیلاسی خانم . حالا اگه هم خونه نجس شد به هیچ کس نمیگم تا ابروم نره
لنا جان این شورتها پس نمیزنه بیرون راستش من 9 هزارتومن خریدم پشیمون شدم
من که نشنیدم پس بزنه تند تند هم باید عوض کنی دیگه پوشک نیست که خیلی نگهداره خوب خریدی من تابستون خریدم11تومن
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
12 تومنی هم داشت 9 تومنی هم داشت خود فروشنده که خیلی تعریف نمیکرد اما شاید 11 یا 12 تومنی ها بهتر باشه . لنا جان هنوز استفاده نکردی ؟
این فک و فامیل های ما منو رسوا کردن هی میگن این چیه خریدی بچه تو پوشک کن خیالت راحت بشه اخه من تا کیی باید پوشک کنم انجوری که یاد نمیگیره الان بیست و دو ماههست
حرف دیگران رو ولش کن حوصله داری پوشک کنی چجوری باید یاد بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باید از یک روشهایی استفاده کنی دیگه کارخودتو بکن
راهش ا ینه که به هیچ کس نگی که بچه ات رو فرشها چیش کرده فوقش بعدا فرش ها رو میشوری/