2777
2789

به جای اینکه اینجا تاپیک بزنی میتونی بری آهنگ گوش بدی،کتاب بخونی 

حوصله ات هم میاد سر جاش

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمم بی حوصلم 😒

خاااانوووم خااانوووم📣📣 بله بله با خود خودتم 😉 بیااا وسططططط قرررش بده آاا آاا ماشالله💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 قررر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا ولش کنم 💃🏻💃🏻😂😂😂  دلیل علاقه من به رقصیدن اینه که( هرجا میرم و اهنگ  خوشگلا باید برقصن پلی میشه،جفت چشا زوم میشه رو بنده😎 چه کنیم خوشگلی دردسر داره ماهم همَشش باید اماده قر دادن باشیم😛)  نگو بلد نیستم و این ناز و ادا ها 😉 پاشو یه موج مکزیکی برووو دوبار بچرخ یه بپر بپر و تکون تکون هم قاطیش کن اووف یسسس خودشه 😂😂( مدیونی فک کنی خودم ایطور میرقصم🤨)  اگه بد بود دوسه بار دیگه برو قطعا خوشت میاد🤭🤭 نگو چه دلت خوشه ها😒 که اگه دامن غمم رو تکون بدم چارستون سایت میلرزه😁 ای پرنسس  هرگز فکر نکن یه جوجه اردک بدشانسیییی و دور و بریات همه قوووو نه عزیزززم نه جونم هممون یه جاها کم اوردیم و یه جا ها بردیم ، غم هرکس درحد خودش براش سخته اینکه ممکنه به نظر تو کوچیک بیاد فقط و فقط نظر توئه و حقیقت همون حس آزار دهنده است که در زندگی هرشخص به یه صورت  متفاوت بروز پیدا میکنه😄 راستییئیییی تووو خیلی خوشگلی چاق یا لاغر سفید یا سبزه 😋 خوشگلی چووون دختری😎 حالا تا اینجا اومدی بی زحمت یه دوتا اهنگ قری هم معرفی کن برامون ( دست خودم نیست چ کنم 😂😂) با تچکررررررررر بوچ بوچ😘😘
به جای اینکه اینجا تاپیک بزنی میتونی بری آهنگ گوش بدی،کتاب بخونی  حوصله ات هم میاد سر جاش

اتفاقا دارم آهنگ گوش میدم سرم درد گرفت از بس کتاب خوندم دورم پر از کتاب شده😑😶

یه پیشنهاد بهتون بدم؟

مطمئنم دیوان حافظ تو خونه همه هست‌.اون کتابو بردارین چن. تا از غزل هاشو حفظ کنید هم سرگرم میشید هم یه کار فرهنگی کردید

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اتفاقا دارم آهنگ گوش میدم سرم درد گرفت از بس کتاب خوندم دورم پر از کتاب شده😑😶

خب پس  فقط میمونه همین نی نی سایت

اگه کرونا نبود الان تازه از مدرسه اومده بودم ناهار خورده بودم حوصله ام هم سر نمیرفت

منم همه روزم شده کتاب و آهنگ تکراری