2777
2789
عنوان

کمک کنید خانوماااا

97 بازدید | 4 پست

کلی بگم خیلی دنبال راه چاره هستم تیکه تیکش نکنم

من سن کمی دارم و نامزد کردم با نامزدمم از بچگی همو دوست داشتیم با کلی مخالفت فامیل ما نامزد کردیم ی جشن گرفتیم نامزدم پسر خوشکلیه و کلی خاطرخواه.... از این بحثا داشت ولی به خاطر من کلی عوض شد جوری که هیچکس باورش نمیشد ی دونع رفیق داره که اونم چون خوبه باهاش میره همه کارای بدشو گذاشت کنار سرکار و حتی نماز خوندن اینا کلی با اعتقاد اما به روزه رفتار و افکار فوق العاده ای داره منو خیلی دوسم داشت درک میکرد جوری که همه فامیل به زبون اومد بودن ولی بعد یکم از جشنی که گرفتیم نامزدم سرد شد اذیت میشد ولی تو اون مدت نه اذیتم کرد نه بی احترامی فقط می‌گفت رابطمون باید قوی تر باشه واسه ازدواج خودشم خیلی عذاب میکشید با کلی سختی و اینا جدا شدیم ولی من که اصلا باز خودش درست اومد گفت من نمیتونم فراموش کنم دوس دارم باتو باشمو از این حرفا منم چون ازش شناخت داشتم و همین که کلی بهم سرکوفت زدن به خاطر جداییم اینا قبول کردم البته کسی نفهمه به جز مادر و پدرم ولی نامزدم عوض شده استوری میزاره هیچوقت مثل اعصابم ندارمتون اینا سرده دپ و تو خودشه  ی روز عالی عالی خانومم و اینا عکس بچه از خانواده میگه ی روزم اصلا پیام نمی‌ده میگه دست خودم نیست میگه نمی‌خوام رفتار فیک نشونت بدم چیکار کنم این که به خودم برسم و لباس و عطر چالش اینا رو هم همه رفتم چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید خیلی سخته که توی این حال ببینمش حاضرم خوب بشه حتی اگه ازم جدا بشه 

هر کی فهمید چی به چیه به منم بگه😐

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر این که میگفت حسمون اون قدر قوی نیست که بشه باهاش وارد رابطه ای مثل ازدواج شد 

پس کلا بیخیالش شو ب شدت دمدمی مزاجه و هنوز تو رو کافی نمیدونه برا خودش ک قید همه چیزو بزنه