2777
2789
عنوان

کی به نصب اینستا حساسیت دارن

185 بازدید | 21 پست

چرا اینستا شوهرتون نصب میکنه حساسیت دارین یا شوهرتون بالعکس ...گوگل هم که فرقی آنچنانی باهاش نداره که فقط ازکنجکاوی پرسیدم میخوام بدونم ؟؟؟؟منو ازفضولی در آرید  😼 

من ندارم

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اینقدر عاقل هست که هرز نره

اما هرروز نیم ساعت تو تل نیم ساعت واتس اپ نیم ساعت بورس نیم ساعت بازی...یه فضای مجازی الکی و وقت گیره دیگه که اصلا چیز مفیدی توش نیست دوست ندارم اضافه بشه

من و شوهرم ک هردو داریم . رمز اینستای هودومون هم دستمون هست. ما چیزی پنهان نداریم.

اوناوک حساسن چون فک میکنن ی مشت زن ریخته اینستا ک ب شوهرشون پ بده بیا بت بدم  

اصلا خیلی زشته ک اینستایی ک تو کل کشورهای جهان ی چیز عادیه توی ایران وسیله خیانت و... باشه . درهرصورت امیدوارم طرزفکرشون عوض شه .

همه چیز استفاده خوب و بد داره حتی موبایل 1100 

💎 من در رقابت با هیچکس جز *خودم* نیستم⁦💎

والا مال مابرعکسه شوعرم نداره من دارم .اونم هی پاک میکنه من باز نصب میکنم 😆😆

فقط وامونده خیلی مصرف اینترنت بالاس. بخاطر همین زیاد نمیرم توش

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
شوهر من اینقدر عاقل هست که هرز نره اما هرروز نیم ساعت تو تل نیم ساعت واتس اپ نیم ساعت بورس نیم ساعت ...

اخه کسی که بخوادهرزه بره توگوگل هم هست .... خیلی وقت گیره بیخودی وقت روتلف میکنه ...

چرا؟؟؟

منظورم اینه که حساسیت ندارم

خب یه شبکه ی اجتماعیه با کلی اطلاعات باعث میشه چشمت باز بشه و مطابق جامعه پیش بری نه اینکه بشینی تو خونه و ندونی بیرون چخبره....کلی میگم‌،مثلا میری خرید دیگه میدونی الان چی مده و چی بیشتر طرفدار داره تو تصمیم گیریت اثر میزاره

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

من اینستا ندارم شوهرم داره .ک وقتی خونس من همش با گوشیش تو اینستام .اصلا هم حساس نیستم .خودم زیاد خوشم نمیاد از اینستا.بیشتر ترفندو خلاقیت هارو نگاه میکنم .

زاده بهار .😎عاشق زندگی .

و ی موضوع دیگه ک اینستا محل فروش هست . من و شوهرم تاحالا بالای 50 قلم جنس از اینستا سفارش دادیم 

بستگی ب نحوه استفاده داره . بندگان خدا اونجا کسب درامد میکنن .

خودمم جزشون هستم البته تتو کارمیکنم . اگ همه مث اون افراد فک کنن تکلیف کسب و کارها و افرادی مث من چی میشه ....

💎 من در رقابت با هیچکس جز *خودم* نیستم⁦💎