قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 عنوان تا حالا شده برای رسیدن به هدفتون شانستون کم باشه اما برسید ؟ 57 بازدید | 7 پست سلام به همه ی اونایی که هدفی تو وجوشونه سوالمو عنوان قرار دادم هر کسی اگر بخواد میتونه بهش جواب بده من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان 1399/07/05 | 10:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن137266 عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 11107 بله شده ❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز و سالم بهم بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم دعا کنید
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 اگه میتونید بگید که اون هدف چی بوده و چی شد که بهش رسیدید من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 شانس یعنی چی؟ یعنی از لحاظ منطقی یک انسان درصد رسیدن به اون هدف رو به میزان کم یا زیاد داشته باشهمنظورم اون شانسی که مثلا میگن فلانی خوش شانسه نیست من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 بله شده میتونید بگید چطور شد که بهش رسیدید؟ من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
ساحل_ارامش عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 243 یعنی از لحاظ منطقی یک انسان درصد رسیدن به اون هدف رو به میزان کم یا زیاد داشته باشه منظورم اون شانس ... شانس به میزان یکسان و عادلانه بین همه مردم تقسیم شده.فقط بعضی ها بلد نیستن ازش استفاده کنند