2777
2789
عنوان

بهترین و کاملترین خمیردندان

6184 بازدید | 22 پست

سلام بهترین و کاملترین خمیردندانی که تا حالا استفاده کردین و خیلی خوب بوده چیه؟ ضدپوسیدگی و ضدحساسیت، پاک کنندگی و سفید کنندگی و خلاصه مراقبت کامل و درجه یک داشته باشه.ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنسوداين ديلي كر

سيگنال ازون كوچيكا آبيا

يكيم روش عكس كاپيتانه آمريكايي

اگه پيدا بشن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

سنسوداین

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

نسیم 

بقیه دندومامو داغون کرد 

این یکی بهتر بود برام

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
😊 به تنهایی فایده نداره ولی خدایی خوبه اونم

من خودم خمیر دندان سیگنال استفاده میکنم زرچوبه هم خیلی،سفید میکنه 

یه بارم خابالو بودم بجای خمیر دندون کرم دستو صورت زدم🤣😁😁

آرزو میکنم آدمی رو پیدا کنید که وسط شلوغی بهتون زنگ بزنه بگه                         کاش بجای این همه آدم، تو اینجا بودی...