2777
2789
عنوان

نظر خانواده در مورد عمل بینیم

443 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها 

من ۱۰ روزه بینیمو عمل کردم خودم راضیم از بینیم و به نظر خودم هنوز خیلی ورم داره و خیلی زوده که بخوام دقیق راجب شکلش نظر بدم 

ولی خانواده بابام(عمم و دخترعمم) خیلی ازم میپرسن راضی هستی؟ راضی واقعا؟ (با حالت مسخره) دختر عمم خودش عمل کرده چند ماه پیش و به نظر خودشون فقط بینی اون خوب شده که فانتزیه 

من بینی نیمه فانتزی دوست داشتم که یکم قوس داشته باشه مثل سرسره نشه الانم به خاطر ورم قوسش معلوم نیست نمیدونم شایدم قوس نداره زیاد

ولی اونا همش با حالت مسخره منو نگاه میکنن نمیدونین بالای هزار بار ازم پرسیدن حالاااا واقعا راضی ای؟ وقتی میگم اره چرا نباشم میگن اهاااا نمیدونم

روزی ام که عمل کردم بابام واسشون عکس فرستاد فقط گفتن قشنگه مبارکه همین

اخه یعنی چی اینا یه کاری کردن من به خودم حساس شم به بینیم حساس شم به خدا خسته شدم از بس تعجب میکنن که من از بینیم راضی ام مگه چشه بینیم تازه الان اصلا شکلش مشخص نیست فقط ۱۰ روزه عمل کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم الان خیلی زوده ک بخوای ببینی خوب شده یا نه اگ ب سلیقه خودت و دکترت اعتماد داری مطمئن باش عالی شدع فقط الان زوده واسه اینک بگن خوبه یا نه 

من شوهرم تا ۸ماه بعد عمل ورم داشت و زیاد جالب نبود بعد ۸ماه خیلی جیگر شد و سال ب سال بهتر میشع 

حساس نشو اصلا به حرف بقیه اهمیت نده منم الان دوماه و خورده که عمل کردم هرکی میبینتم میگه راضی هستی؟طبیعی میخواستی؟درحالیکه بینی من به نظرم نیمه فانتزیه ولی خب نظرشون محترمه ولی برای من اهمیتی نداره😊

حساس نشو اصلا به حرف بقیه اهمیت نده منم الان دوماه و خورده که عمل کردم هرکی میبینتم میگه راضی هستی؟ط ...

واقعا نظراتشون ادمو ناراحت میکنه امروزم ناخواسته شنیدم که میگفتن بینی فلانی(من) که طبیعیه باباااا(به حالت مسخره)