2777
2789
عنوان

بعد ۱۳ سال وسایلشو نچیده🤒🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 54 پست
اره دیگه واسه این ، اینقدر اونجا مونده دیگه

13سال از بهترین لحظات عمرتو بخاطر مال دنیا اینجوری حیف کنی. تباه تر از ایرانی جماعت نداریم😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
نه من اصلا نمیتونم بگم . چون ماشالله زبون داره جرم میده. نه بچه دار نمیشن

اوه اوه زن دایی منم این شکلی بود ۷سال موندک خونه براخودش باش مامی رفتیم خونه بابابزرگم داییم وزنش جرمیخوردن میگفتن مامیخوایم استراحت کنیم بچه هااینجاروشلوغش میکنن وفلان اخرسرم دایی بزرگم ازنقشه شوم شون آگاه شد وآب پاکی ورودستشون ریخت ک اجازه نمیدیم توخونه روصاحب شی وازاونجارفتن

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ وای جرم میده 😁😁😂😂😂 بنده خدا بچه دار نمیشه . 

زندگی مردمومورد قضاوت خودت قرار نده

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
منم یه دوستی داشتم ده سال جهیزیشو باز نکرد .خونه مادرشوهرش زندگی میکرد .اخرم طلاق گرفت و جهیزیشم باز ...

آخی. اره هستن اینجوری. این هم ممکنه طلاق بگیره و همینجوری بشه

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
منم یه دوستی داشتم ده سال جهیزیشو باز نکرد .خونه مادرشوهرش زندگی میکرد .اخرم طلاق گرفت و جهیزیشم باز ...

😂😂😂نمیدونم چرا خندم گرفت 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
13سال از بهترین لحظات عمرتو بخاطر مال دنیا اینجوری حیف کنی. تباه تر از ایرانی جماعت نداریم😐

وای دقیقا چ حرف خوبی زدی.تمام فامیلای من ب من میگفتن چرانرفتی خونه پدرشوهرت زبون می ریختی براشون ک بهت جاو غذابدن خرج نکنی 😶جالبه همیشه هم میگن بی سیاست اشتباه کردی باید میتیغیدیشون اخه شوهرم اوایل وصع مالی خوبی نداشت

😂😂😂نمیدونم چرا خندم گرفت 

اصلا خنده دار نیست...

بنده خدا برام تعریف کرد زندگیه سختی با خانواده شوهر  اشت و خودش تصمیم گرفت بچه دارنشه و این زندگیو تموم کرد..

شوهرشم تلاشی برای زندگی نمیکرده

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

من یه لیوان میخرم همون موقع کارتنش بیرون میندازم ازش استفاده میکنم اینا چجوری جهیزیه باز نمیکنن. آخه نمیگن خدایی نکرده قبل از باز کردن اون جهیزیه بمیرن و حسرت به دل خانوادشون بمونه. من مامانم خیلی چیزا رو استفاده نمیکرد میگفت حیفه الان زن بابام ازشون استفاده میکنه😢

وای دقیقا چ حرف خوبی زدی.تمام فامیلای من ب من میگفتن چرانرفتی خونه پدرشوهرت زبون می ریختی براشون ک ب ...

من خیلی ولخرجم میدونی از وقتی مامانم فوت شد وبابام زن گرفت همش میگم خرج خوشی خودم بکنم اگه مردم وشوهرم دوباره زن گرفت حسرتش به دل بچه هام نمونه که مامان ما نخورد ونپوشید که این زن بیاد برای خودش پادشاهی کنه☹️☹️

من خیلی ولخرجم میدونی از وقتی مامانم فوت شد وبابام زن گرفت همش میگم خرج خوشی خودم بکنم اگه مردم وشوه ...

خدانکنه دورازجونت انشالله سایه ات ازسربچه هات کم نشه عزیزم😘