2777
2789
عنوان

تولد تولد تولدم مبارک 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 27 پست

تولدت مبارک عزیزم. ان شاءالله آرزوهات خاطره بشن.❤

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن یه عدده😆😆😆

شوخی کردم

تولد تولد تولدت مبارک انشالاه موفق ‌ و خوشبخت باشی و دعای خیر همیشه پشتت باشه 

🎊🎉🎉🎉🎈🎈🎁🎁🎁🎂🎂🎂

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️

بچه ها رفتم تو ۳۵ سال 😍نمیدونم چرا خوشحالم بخدا پارسال ناراحت بودم😐

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
امیدوارم سال بعداینموقع به مهمترین ارزوت رسیده باشی،همیشه بخندی عزیزم،تولدت مبارک😘😘❤

داره گریم میگیره   

همیشه سرشمع خاموش کردن این ارز رو میکنم 

الان 3 سال شد

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
از خدا میخوام برات قشنگترین لحظاتو رقم بزنه 💚 تولدت مبارک عروسکم 

عروسکم 😂😂🤩😘

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

😘😘😘

پیام تبریک پسرم 😍😍😍

سن یه عدده😆😆😆 شوخی کردم تولد تولد تولدت مبارک انشالاه موفق ‌ و خوشبخت باشی و دعای خیر همیشه پشت ...

اره واقعا ام پیر شدم 😂