2777
2789
عنوان

Iui

171 بازدید | 14 پست

خانما من دیروز ای یو ای کردم خیلی رحممو تخمدانم درد میکنه میخواستم ببینم کسی مثل من بوده یان؟ .بعد کسی بوده که ای یو ای کرده باشه وباردارشده باشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من

دکتر گفت ۳ درصد فقط احتمال بارداریت با iui هست باivfهم معلوم نیست ولی حالا واسه پروندت یه بار iuiباید باشه خدا خداست همون یه بار باردار شدم مثل یه معجزه بود واقعا دکترای مرکز باورشون نمیشد

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
منم این ماه میرم عزیزم تو مطب انجام دادی یا کیلینیک درد داشت و هزینش چق شد؟

تو مرکز ناباروری نجمیه. ن درد نداره فقط بخاطر استفاده داروها یه خورده درد داری تو تخمدانت. هزینه خوده عمل 1 میلیون وهزینه داروها و ویزیت هم 1میلیون 

تو مرکز ناباروری نجمیه. ن درد نداره فقط بخاطر استفاده داروها یه خورده درد داری تو تخمدانت. هزینه خود ...

دکتر من بهم گفته داخل مطب انجام میدم نمیدونم کسی هس که داخل مطب انجام داده باشه؟

بار دوم گرفت؛ بار اول فولیکول سایز ۱۷ داشتم نشد؛ بار دوم ۱۹ و ۲۰ داشتم شد

من روز 14 سیکل سه تا فولیکول 15داشتم دکتر گفت تا روز 17امپولاتو روزی 24واحد بزن روزه 17شب ساعت 1 آمپول hcgزدم وروز 19ای یو ای کردم ولی دکتر سنو نکرد ببینم فولیکولام اندازشون چقده 

من روز 14 سیکل سه تا فولیکول 15داشتم دکتر گفت تا روز 17امپولاتو روزی 24واحد بزن روزه 17شب ساعت 1 آمپ ...

خوب بوده احتمالا؛ من تا دو شب بعدش اقدام داشتم؛ اصلا هم کار سنگین نکردم؛ از پله هم بالا و پایین نکردم؛ تو ماشین هم میخابیدم حتی

.....