2777
2789
خواهر شش ماه بود ی بسته شش تایی استفاده میکردم😂🙊اسمشون ی بار مصرفه ولی هرکدومو ی ماه مصرف کردم🤣🤣 ...

اره والا ژیلت یک بار مصرفا هم به درد نمیخورد فقط شش ماه اول خوب کار میکنن بعدش یکم زخم میکنن😄😄😄

قيمتا وحشتناكهههههههعععههعععععععههه روز به روزم گرونتر ميشه يه سوپر ماركت ميري زير ١٠٠ تومن نميشه فق ...

چون مجبوریم شاید بتونیم میگو و غذاهای این جوری نخوریم 

ولی مجبوریم پنیر و کره و تره بار و مرغ و تخم مرغ رو بگیریم 

اگه نگیریم چیکار کنیم؟؟؟ 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بزرگه ... روزای خوبم میاد ... ما کارمون به خاطر کرونا بهم ریخته چون رابطه مستقیم با عروسی و شادی ...

چ انرژی قشنگی 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼

خداخیرشون نده خداذلیلشون کنه جوری ب زمین گرم بخورن ک نتونن بلندبشن اون باعث وبانی اصلی جوری نابودبشه ک درس عبرتی بشه توجهان 

بدرک ک کاربریم میترکه 

خدانابودشون کنه ک اینجور دل همه شکسته وغمازیادشده خداخوشیوازشون بگیره وبمیرن الهی 

اونایی ک دستشون تنگه چجوری زندگی کنن باکدوم درامدوپول چی بخورن 

خداخیرشون نده خداذلیلشون کنه جوری ب زمین گرم بخورن ک نتونن بلندبشن اون باعث وبانی اصلی جوری نابودبشه ...

خدا از دهنتون بشنوه منم میگم والا شوهرمن شبانه روز کارمیکنه ماهی پنج تومن پول میاده خونه دریغ از ی تومن پس انداز

زیاد بیا نی نی سایت  با پشم بیا موضوعای پر بازدیدو ببین اپلاسیون شده اینجا رو ترک کن

زیاد میخونم ولی پش مام از رو نمیرن😂😂😂مثل خودمون ک تو این گرونی از رو نمیریمو زندگی میکنیم