2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی با خانوادشه

270 بازدید | 13 پست

ما عقدیم و شوهرم تو خونه ما که خیلی خیلی راحتره اصلا خوشحال و شاد نیست ولی خونشون مامانش انقد حساسه و وسواسه... ولی باز خونسون یه آدم دیگست انقد میگه میخنده با همشون ، خیلی ناراحتم اعصابم خورد میشه انقد اونجا خوشحاله و فقط دوس داره با اونا باشه

لبخندبزن🧡😉

عقد طبیعیه خوشگل جان 

کم کم خوب میشه بخدا بهت قول میدم

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه .خوب خانوادشن 

شما عقد هستین .هنوز زندگیتون شروع نکردین 

عزیزم اسی جون ببخش میشه خانما گزارش بزنین https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5104485&slug=خیلی-نگران-خونه-بابامم-زن-داداش-سابق-باپسر-داداشم&postId=156731972

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

خوب اشکالش چیه گلم ...نباید شاد باشه باهاشون 

شاید خونه شما راحت باشه ولی هرچی باشه نمیتونه مثل خانواده خودش ارتباط برقرار کنه ...اینو همیشه یادت باشه هرجی سنگین تر باشه بهتره ..حرمتا حفظ میشه ..برات مهم نباشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
عقد طبیعیه خوشگل جان  کم کم خوب میشه بخدا بهت قول میدم

جدی میگی ، خیلی اعصابمو خورد میکنن همش با اوناست ، یه روزم میاد خونه ما هی زنگ میزنن خواهرش پدرش که چرا نیومدی و فلان ، خواهرش پیام میده جات خالی و فلان اصلا بحث من نمیشه ها که اونم بیاد 🥺

لبخندبزن🧡😉

اخه اینم غصه س تو میخوری ؟؟؟ خدایاااا !!!!

خداتو شکر کن که خانوادشو دوست داره بهشون احترام میذاره

کسی که خانوادشو دوست نداره و ازشون فراریه و بهشون احترام نمیذاره پس فردام از تو فرار میکنه ! والا !

جدی میگی ، خیلی اعصابمو خورد میکنن همش با اوناست ، یه روزم میاد خونه ما هی زنگ میزنن خواهرش پدرش که ...

طبیعیه عزیزم یکم طول میکشه تا عادت کته فقط خونه نزدیم خونه مادرشوهر نگیرررر

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

وای دخی خوبه ک من برعکس عقدیم شوهرم همش خونمونه اصلا خونشون نمیره من دنبال راهکاریم ک بیاد بریم خونشون بد میاد بگن ک شاید زنش نمیزاره خودش نمیره ولی

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....