2777
2789
عنوان

نه که ۱۰۰% ازدواج بد باشه ولی

176 بازدید | 25 پست

چرا باید واسه خوشحالیمون؛واسه خوشبختیمون؛واسه تفریح منتظر و وابسته به یکی باشیم که بیاد بهمون محبت کنه و خوشبختمون کنه؟!

آدما باید اینقدر شاد و خوشحال باشن که بخوان با ازدواج این شادیو با یکی دیگه تقسیم کنند

نظرتونه؟!!

اره دیگه کلا واسه خوشحال شدن و تفریح ازدواج کنی که به فنا رفته اون زندگی😐

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرمع 

نمیدونم تو ازدواج چی دیدن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم اوایل نظر شمارو داشتم ولی عملا اینجوری نیست و الان تفکرم تغییر کرده وبه نظر من ازدواجی خوبه که اگه الان کیفیت زندگیت 15 هست با اون ازدواج کیفیت زندگیت بشه مثلا 18 نه اینکه بشه 10،از همه لحاظ، از آرامش گرفته تا رفاه

همه که یجور نیستن بعضی شوهرا خیلی پاین

تا یسال، دوسال، بعدش مشکلات میاد 😑 بچه، خانواده همسر و.... شوهر من واقعا مثل دوستمه، فقط یکسال خوش بودیم، الان انقدر درگیر مشکلاتیم که فقط میگیم یاد سال اول بخیر

چون حرفهای بعضیا ادمو له میکنه 

هی از اینو اون حرف میشونی 

حالا من خودم ادم صبوریم ی کمم بیخیالم ولی چقدر حرفه اطرافیانمو تحمل کنم ؟ تحمله ادمم حدی داره 

ب خدا چند ساله پیش نامزد کردم ب دوستام گفتم دلم شوره میزنع فک میکنی  چی ب من گفت ؟ بهم گفت نمیخوام بزنم تو پرت ولی دیگع داری میترشی اون موقع من ۲۵ سالم بود خوده دختره ۲۰ سالش بود نامزد بود ، ب خدا قسم با حرفش دلم شکست ، اخرم نامزدیه بهم خورد

منم اوایل نظر شمارو داشتم ولی عملا اینجوری نیست و الان تفکرم تغییر کرده و به نظر من ازدواجی خوبه که ...

درسته کلاً اکثراً در تلاشیم که کیفیت زندگیمونو ببریم بالا حالا چه مجردی چه متاهلی