2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرحرفی و کم خوابی لجوج بودن از نشونه هاشه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

سلام و درود😁

من مسعود رحیمی دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم و به یاری سبزتان نیازمندم. سپاسگزارم که  در این پژوهش علمی کمکمون می‌کنید

😬

🙏🏻

✅✅در صورتی که کودک بالای 4 سال مى شناسيد که به بیش فعالی(ADHD) مبتلا است و درمان نشده یا اگر مبتلا بوده و درمان شده است، لطفا این پیام را برای والدین او ارسال کنید تا كودك بازي را انجام دهند :)

✅✅اين بازي براى تشخيص كودك مبتلا به بيش فعالى است. همکاری با ما به بچه های بیش فعال کمک میکند

در ضمنن اگه بچه بیش فعال داریدنگران نباشید، دنیا به آخر نرسیده. چون با استاد دانشگاهی صحبت کردم که بیش فعال بودند و باز هم توانسته بودند استاد دانشگاه شوند. برای کودکان عزیزتون محدودیت نسازید.  باید زودتر به درمان بپردازید.

🔴🔵🟢لطفا با آیدی زیر در تلگرام ارتباط برقرار کنید:

@Masi_rhm 

شماره موبایل در صورت نیاز: 09102908981

تو تاپیکم میتونی علایماش کامل بخونی  تو امضام هست

تاپیکت رو تا ی جایی خوندم چون طولانی بود بعدا بقیشو میخونم

چه سختیایی کشیدی من میتونم درکت کنم بچه داری خیلی سخته حالا اگه بچه ی مشکلی هم داشته باشه ک سخت تر

از خدا میخوام بهت صبر و ب پسرت سلامتی بده

واسه همینه ک میگن بهشت زیر پای مادران است

پسرت با مصرف داروها تغییری کرده؟

تاپیکت رو تا ی جایی خوندم چون طولانی بود بعدا بقیشو میخونم چه سختیایی کشیدی من میتونم درکت کنم بچه ...

سلام 

آره ۵۰ درصد تغییر در پرخاشگری 

۵۰درصد تو تمرکزش 

۹۰ درصد گوشه گیری و ترسیدناش و روابط اجتماعیش تغییر کرده 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }