بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی دارو بهت داده.عزیزم ویاراغلب دارن.منمتهوع و استفراغ زیادی داشتم تا هفته ۲۰ حتی.ولی فقط دمیترون میخوردم.اونارودکترننوشت برام.
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
فقط دمیترون بخور.غذای چرب پرادویه نخور.وعده هاتو زیاد کن.هروعده کم بخور ولی تا معدت اروم بشه.مراعات کن تابهتر بشی.
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
اره من دمیترون میخوردم زود خوب میشدم.لانسوپرازول مال عفونت معدس.دیفن ک مال سرماخوردگیه بیشتر.اینااصلا ربطی ب ویار نداره.فقط دمیترون میدن یا ویتامین ب ۶ برای تهوع.من ک افتضاح بودم اینارو دادن.
دوهفته دارم تحمل میکنم ، دیشب خیلی اوضاع خراب شد هیچی نمیتونم بخورم ،
ماهم اینجوربودیم گلم.تحمل میخاد دیگه مادرشدن همینه.بری دکتر ی مشت قرص میده ک حتی خوبت نمیکنه فقط تهوع کاهش میده.باید تا حداقل ۴ ماهگی صبرکنی تا ویار کامل بره