2777
2789
عنوان

تهوع و ویار در بارداری

238 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

من  تو هفته ۹ هستم ، تهوع خیلی شدید دارم ، رفتم اورژانسی دکتر .متخصص عفونی بود 

بهم تراولین و دیفن‌ هیدرامین و لانسو‌پرازول‌ داده 

بهتر شدم 

اما میترسم برا جنین خطر ساز شه 

🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دارو بهت داده.عزیزم ویاراغلب دارن.منم‌تهوع و استفراغ زیادی داشتم تا هفته ۲۰ حتی.ولی فقط دمیترون میخوردم.اونارودکتر‌ننوشت برام.

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
حال عمومیم خوبه ، یکهفته کمتره‌ 

فقط دمیترون بخور.غذای چرب پرادویه نخور.وعده هاتو زیاد کن.هروعده کم بخور ولی تا معدت اروم بشه.مراعات کن تابهتر بشی.

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
حال عمومیم خوبه ، یکهفته کمتره‌ 

حتما برو پیش متخصص.

ممکنه خفیف گرفتی و رد کردی.چون از دست دادن بویایی و چشایی به کرونا مربوطه.

قرص زیاد هم نخور تو این شرایط

فقط دمیترون مجازه.جز اون زنجبیل و سیرابی

البته رو من که هیچکدوم موثر نشد

یعنی برم دمیترون‌ بگیرم 

اره من دمیترون میخوردم زود خوب میشدم.لانسوپرازول مال عفونت معدس.دیفن ک مال سرماخوردگیه بیشتر.اینااصلا ربطی ب ویار نداره.فقط دمیترون میدن یا ویتامین ب ۶ برای تهوع.من ک افتضاح بودم اینارو دادن.

دوهفته دارم تحمل میکنم ، دیشب خیلی اوضاع خراب شد  هیچی نمیتونم بخورم ،

ماهم اینجوربودیم گلم.تحمل میخاد دیگه مادرشدن همینه.بری دکتر ی مشت قرص میده ک حتی خوبت نمیکنه فقط تهوع کاهش میده.باید تا حداقل ۴ ماهگی صبرکنی تا ویار کامل بره

ویتامین B6 آمپول‌شو بزن. ضرر نداره. منم واسه ویار شدددیدم میزدم. من خیلی اوضاعم خراب بود. 

زنجبیل عالیه. تو چاییت بریز بخور.حالت تهوعتو خیلی خیلی خوب میکنه. اما زیاده روی نکن. دوغ ترش هم عالیه. حالتو بهتر میکنه. 

صبحها نون سوخاری بخور. واقعا معجزه میکنه. اصلا حالتو بد نمیکنه