2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔

168 بازدید | 14 پست

دیشب خانواده همسرم مثلا اومدن خونمون که صحبت کنیم کی بریم خونه خودمون. اون بنده خدا ها اول میگفتن تا عید صبر کنیم شاید فرجی بشه نشدهم ی جشن خانوادگی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون. بعد خانواده منکه فشار از طرف اونا بود که سریع تر برین گارد گرفتن که نه نرن کرونا نمیره مامیخاییم همه فامیل دعوت کنیم اگه ی نفر از خانواده بگیره کی میخاد جواب بده؟باز میگن برن خونه خودشون کرونا رفت عروسی بگیرن😐 شوهر مامانم میگه من امشبم نمیخواستم بیام و بایدامضا بدن و هزارتا چرتو پرت درصورتی که خیلی هم رعایت نمیکنن ظهرش دورهمی داشتن 60 یا 70نفر خانم تو حلق هم بودن من ترسیدم نرفتم. البته منم این جور عروسی دوس ندارم ولی دیگ افسردگی گرفتم. از این طرفم باهردوتامون فشار میارن که برین سرخونه زندگیتون. مامانمم چند ماه میشه ازدواج کرده و شوهر حال بهم زنی هم داره و من طبقه بالای خونه پدرمامانم تنها زندگی میکنم و میونه خوبی با مامان بزرگم ندارم حال روحی خیلی خرابه. شوهرم خیلی خوبه ازش خجالت میکشم اینارو که میبینم مخصوصا که جهیزیه داغونم دارن بهم میدن😔😭😭😭😭😔😔هرچی هم تلاش می‌کنم کاری که مناسب شرایطم باشه پیدا نمیشه. 

خیلییییییی داغون و ناراحتم کسیم ندارم باهاش دردو دل کنم

عروسی نگیر برو سر خونه زندگیت دختر خوب بعد پول جمع کنید بعد کرونا برید مشهد اینجوری حداقل ارامش داری و مجبور نیستی شوهر مامانت و مامان بزرگشت رو تحمل کنی 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برا عقدتون لباس پوشیدی و یه جشنی هم داشتنین، خب با سلام و صلوات برید سر خونتون؛ بهتر از تحمل این شرایطه که ....

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭
مشهدم ولی آخه آرزو دارم

خب یه جشن خودمونی بگیرید یه لباس عروس بپوش اتلیه برو بعد برو سر زندگیت اگه بخوایید قضیه رو کشش بدید با شوهرت به مشکل میخوریا 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
خب یه جشن خودمونی بگیرید یه لباس عروس بپوش اتلیه برو بعد برو سر زندگیت اگه بخوایید قضیه رو کشش بدید ...

خب نظر منم همینه با خانواده شوهرم ولی خانواده خودم نمیزارن و هرکی یه چیزی میگه 

اگه برا عقدتون لباس پوشیدی و یه جشنی هم داشتنین، خب با سلام و صلوات برید سر خونتون؛ بهتر از تحمل این ...

دختر آبجی من همینکارو کرد، اولش برا تصمیم گیری خب سختش بود اینطوری و دلش میخواست عروسی بگیره ، ولی الان که به آرامش رسیده خوشحال و راضیه ... الان مشکل شما مشکل خییییلیاس.. دوران عقد که طولانی بشه مشکلات و افسردگی پیش میاره 

نه نداشتم هیچی😔

خب به همسرت بگو قاطع حرف آخرو بزنه و بگه ما اینطوری تصمیم گرفتیم .... لباس بپوش آرایشگاه آتلیه... همه رو انجام بده ، از فامیلم عذرخواهی کنید بگید بعدا تک تک خونمون دعوتتون می کنیم ... سخت هست ولی دیگه چاره ای نیست 

خب نظر منم همینه با خانواده شوهرم ولی خانواده خودم نمیزارن و هرکی یه چیزی میگه 

به حرف خودت برو