2777
2789
عنوان

سلام حقوق وکمک به مادرم

175 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من ماهی همسرم ۹ میلیون خرجی میده برای همه چیز

من از این ۹ تومن ۵۰۰ به مادرم میدم بابام حقوقش کمه نصفشم میره برای قسط

۵۰۰ تومن هم قرعه کشی شرکت کردم

۵۰۰ گاهی اوقات به زندگی براردم کمک میکنم اونم متاهل با یه بچه ماهی ۳ تومن حقوق میگیره که ۱۵۰۰ میده  اجاره

میخوام ببینم کارم درست یا نه گاهی عذاب وجدان میگیرم 

از اونورم کمک نمیکنم دلم آشوب میشه

شوهرمم کمک به مادرم رو میدونه ولی برادرم رو نه

ممنون میشم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت درست نیست ب نظر من 

مادر ب کنار 

ولی برادرو حس میکنم جالب نیست از پول همسرت کمک میکنی 

نمیشه بگی ی مقداری کمک میکنی ب کسی اما اسم داداشتو نیاری ک کوچیک‌ نشه؟

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

من بودم.نمی تونستم.مخفی کنم از پنهان کاری تو زندگی مشترک حس خوبی ندارم، حتما می گفتم، بعد به اینم فکر کنید شوهرتون بفهمه ممکنه چه عکس العملی نشون بده؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

عزیزم کارت درسته، خدا بهت برکت بده و جیبت رو پر پول کنه

همه درآمد ما که واسه خودمون نیست یه مقدارش رو ببخشیم، کی بهتر از اطرافیانمون، پیامبر اول میخواست دعوت به دین کنه از اقوامش شروع کرد

اگر همه مثل شما تو خانواده و فامیل دست هر کسی رو که نداره بگیرن، هم برکت به زندگی خودش میاد و هم مشکل اون خانواده آبرومند هم حل میشه

خدا بهت بیشتر بده

کارت اشتباه نیست. به علاوه با این ایده که پول اونه مخالفم. چون به هر حال تو هم کار خانگی می‌کنی و بیکار نیستی. طبیعیه که پول ماهیانه ازش بگیری. 

اگه این پول تماما مال خودته‌ یعنی خرج خونه جداست نیاز نیست بگی. ولی اگه خرجای مشترکتونم با این پوله بهتره همسرت اطلاع داشته باشه به نظرم

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜