2777
2789

سلام من به خاطر کرونا پسرم رو پیش دبستانی نفرستادم،شماها بابچه هاتون چه میکنید؟نمیدونم توخونه چی باید باهاش کارکنم که آمادگی پیداکنه؟نوشتاری هم لازمه بنویسه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعدادو تا ده یادش بده ازهرکدوم تو صفحه ۵خط بنویسه موضع بده واسه نقاشی ،شعر های کودکانه یادش بده،درمورد شغلها توضیح بده ،درمورد رنگها،حجمها،درمورد نقشه ی ایران

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
اعدادو تا ده یادش بده ازهرکدوم تو صفحه ۵خط بنویسه موضع بده واسه نقاشی ،شعر های کودکانه یادش بده،درمو ...

اصلا نقاشی نمیتونه بکشه فقط خط خطی وچیزای که معلوم نمیشه چی هست اصلا

اصلا نقاشی نمیتونه بکشه فقط خط خطی وچیزای که معلوم نمیشه چی هست اصلا

اشکالی نداره بهش یاد بده مثلا ناقص بکش اون کاملش کنه شکلهارو واسش بکش بهم مربوطهارو وصل کنه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
باهاش حروف روهم کارمیکنند یانه؟نوشتاری هم بهش چیزی میگن بنویسه؟

نه اصلا بیشتر بازی حافظه و کار با دست و کاردستی 

حروف میخوان از شنبه یاد بدن ولی فقط نوشتنشونو اسمشونو بهش نمیگن

من نوشتمش شهریه هم دادم ولی هنوز هیچی😐فقط لیست خرید دادن

وای چه بد 

دختری من هر روز از ۸ تا ۱۰ و قرار از شنبه از ۹ تا ۱۱باشه

از ۱۵ هر روز آنلاین هستن و خداروشکر آموزششون عالی