2777
2789
عنوان

جنوبیا بیان لطفا

170 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خواهرم یه بار رفته بود بوشهر گفته بود کباب مرغشونو تو یه چیزی خوابونده بودن فوق العاده شده بود..میخواستم بهم اون موادو بگین مرسی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه چرب بود ترش بود قرمز بود خلاصه میگه چیزای بیشتری ریخته بودن انگار

روغن هم میزنن بهشون 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

ادویه زیاد توش ریختن؟

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

واسه یدونه مرغ ی قاشق زرد چوبه سرخالی ی قاشق پودر فلفل سیاه یکم ادویه مخلوط یک قاشق سرخالی فلفل و ب اندازه نمک  دو سه قاشق روغن دو بوته پیاز خرد شده یا رنده شده در صورتی ک بوی خنک دوست دارید نصف فنجون اب لیموی تازه توی کباب نصف فلفل دلمه ای مرغتو از شب قبل تو پیاز بزار صبح تو مواد بزار عزیزم عالی میشه انگشتاتم باهاش میخوری  این دستور منه ک همه میپسندن .... جنوب زندگی میکنیم...

عزیزم بوشهر جوجه کباب خاصی نداره به اون صورت حالا هرکسی سلیقه ای مزه دار می‌کنه ممکنه به سبک لبنانی درست کرده باشه که رب هم داره یا ادویه tandori زده باشه که هم طعم دودی بهش میده هم تندش می‌کنه هم خوشمزه این ادویه رو ما از چابهار برامون میفرستن بسته بندی شده و شرکتی هست از هند و پاکستان میاد 

واسه یدونه مرغ ی قاشق زرد چوبه سرخالی ی قاشق پودر فلفل سیاه یکم ادویه مخلوط یک قاشق سرخالی فلفل و ب ...

جای ابلیمو و فلفل دلمه باهم عوض شدن تو تایپ ابلیمو ک حتما باید بزنی اگه عطر شیرین دوست دارید مثل کباب مرغ سوپر مارکتی فلفل دلمه هم بزن