2777
2789
عنوان

مامان های عزیز توروخدا کمک

176 بازدید | 26 پست

سلام 

کسی هست بچه اش تو زمان نوزادی گاهی لرزش داشته باشه در حد کم تر ازثانیه مثل سرد شدن چاییدن ... سرشو و بازوهاشو تکون بده 

خیلی استرس گرفتم تو اینترنت سرچ کردم چیزای وحشتناک امد ی فوق تخصص ام گفت نوار مغز بگیر احتمالا شادوینگ اتکه ...

پسرم تازه رفته تو ۹ ماه رشد تکاملیش کامله 

ارتباط چشمی حسی حرکتی شنوایی کامله 

میشینه چهادست و پا میره ب کمک ما تقریبا میاسته ...

فقط الان چند وقتی میشه ک یکی الی دوبار در روز حالت اینکه آب یخ ریختن روش میشه 

یا چشماشو حالت چشمک زدن روی هم میذاره ابروهاشو میکشه بالا ک بردیمش دکتر گفت امگا سه پایینه قطره دی اچ آ داد تقریبا بهتره تو این دو هفته.

توروخدا کمک کنید دارم سکته میکنم از ترس و استرس 

تا شنبه ببرمش دکتر.

من خیلی نگاهش میکنم دقیقا قبل باد گلو زدن یا وقتی چیزی میخوره یا گاهی بی دلیل اینطوری میشه 😩

توروخدا اگه میدونید کمکم کنید

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور 🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اطلاعی ندارم ولی حتما بازم ببرش دکتر؛ پیگیر باش من چهارده تا صلوات براش می‌فرستم ان شاالله ...

متخصص اطفال بردم میگه طبیعیه 

اینترنتی از متخصص مغز و اعصاب کودک پرسیدم میگه نوار مغز ...

بردمش گفت مشکلی نداره 

من پسرم پاش می‌لرزید و انگار آب یخ ریختن روش می‌لرزید تقریباً مثل بچه شما الان ۲سال و نیمشه ماشاالله اینقدر شیطونه که نگو

تیکر لاغریم هست تاعید ۱۴۰۱وزن شروع ۹۰
دختر من تا ادرار میخواست بکنه میلرزید

پسرم وقتی چیزی میخوره قبل بادگلو گاهی میلرزه گاهی ام بی دلیل 

گاهی از صدای خیلی بلند

بردمش گفت مشکلی نداره 

فیلم بگیرازش.یه بنده خدایی می‌گفت بچه ش تونوزادی یه لحظه یه حالتی می‌شده هرچی هم برده دکترگفتن مشکلی ندارد تا اینکه خانمه فیلمشومیگیره گفته بودن تشنجه ‌‌.نمیگم بچه تون مشکلی داره ولی این صحنه روفیلم بگیرکه خدای نکرده تشنج نباشه 

شاید معدش ترش میکنه واسید معدش میاد بالا این جوری میشه

رفلاکس شدید داشت و کولیک دکترش داروهاشو گفت قطع کنم 

نکنه واسه اونه؟ 🤔 اخه گاهی بالا میاره

پسرم وقتی چیزی میخوره قبل بادگلو گاهی میلرزه گاهی ام بی دلیل  گاهی از صدای خیلی بلند

دختر من الان ۲۱ ماهشه هنوز با صدای بلند میلرزه

اینا کاملا طبیعیه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
خیره ان شاالله که هیچی نیست. نوار بگیری خیالت راحت تر میشه حتما

اره اما تا نوار مغزی بیاد من صدبار سکته کردم 

از دکتره میپرسم این بیماری چیه ک‌گفتین ؟ درمان داره؟ میگه ایشالله خیره 😐 دارم سکته میکنم اصلا حالم خوب نیست