2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یاد شب بیداریا میفتم پشتم میلرزه

حالت تهوع های بارداری.

جنگ و دعواهای دوتاشون

دعا کنید برام من مادر۲ بچه و داور بینشونم

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
نه فول نیستم 

منتظر بهترینها نباش ...مثلا من بگم تا زمانی ک به همه چی رسیدم بچه دار شم اشتباهه چون ممکنه تا اون موقع سنم بالا رفته باشه و وقتی بخوان دیگه نشه.یا اینکه بچه ها یکم هم سختی بکشن بد نیس.مقاوم بار میان .البته منظورم فقر نیس ولی اینکه بعضیا میگن بچه باید رفاه100درصد داشتا باشه مخالفم .یه مقدار از تنگی هم بد نیس

نمیدونم شاید توکلم ضعیفه اطرافیانهم آدمو میترسونن

باید صرفه جویی کنیم یکم هوای خرجامونو داشته باشیم اگه اینطور زندگی کنیم خدا هم کمکمون میکنه من اتفاقا فقط توکل به خدا و ائمه زندگیم رو جلو میبره.

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
باید صرفه جویی کنیم یکم هوای خرجامونو داشته باشیم اگه اینطور زندگی کنیم خدا هم کمکمون میکنه من اتفاق ...

خوش بحالت من آدم ترسویی ام متاسفانه نمیتونم تصمیم بگیرم 

اینکه تو نگهداری بچه کمک ندارم هم باعث ترسم میشه