2777
2789

بابامو نامزدم خیلی باهم مشکل دارن بابام ادم سختگیرو لجبازیه نامزدمم میگه من حوصله ی دعوا و بحث ندارمو اصلن نمیاد خونمون فقط میاد جلو در دنبالم بابامم میگه باید غرورشو بشکنه بیاد خونمون نامزدمم میگه هربار اومدم بابات تحقیرم کرده دنبال کوچیک کردنمه نمیخام بیام با بابات کاری ندارم بابامم لج کرده میگه طلاقتو میگیرم تموم من قصد طلاق ندارم چون مشکلی نداریم باهم اما همش سنگ میندازه جلو پامون نمیزاره بریم دنبال کارامون همش عروسیو عقب میندازه واقن دوتامونم خسته شدیم چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وا ب بابات بگو زندگیمو داری خراب میکنی

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ مخالف صدردرصد بود که اصلا نمیذاشت نامزد بشین.ببین دلیل بهونه گیریاش چیه.نامزدتم بخاطر اینکه زودتر بهم برسین یکم سیاست بخرج بده دلشو بدست بیاره و تمام

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
چقد  بد چرا باهم بدن؟ دلیل بابات چیه؟ اگه درست نشه تا آخر عمرت وسط بابات و شوهرت میمونی

بابام دوران نامزدی با همه دومادا دعواعو بحث داشت ب عقیده ی خودش داره ارزش مارو میبره بالا

ب پدرت بگو دوس داری غصه خوردنمو ببینی

وای بابام ادم بی منطقیه چن دیقه پیش کلی بحث کردم باهاش دیگه خسته شدم کل دعواهان با نامزدمم سر اخلاق بابامه مامانمم پیرکرده با کل دومادا دوران نامزدی اینجوری رفتار کرده ادمیه ک میخاد همه بپاش بیفتن 

اگ مخالف صدردرصد بود که اصلا نمیذاشت نامزد بشین.ببین دلیل بهونه گیریاش چیه.نامزدتم بخاطر اینکه زودتر ...

مخالفتش  سر چیزایه چرته 

چرا مامانش نمیاد دنبال تو هروقت رفتیم جایی قبلش من اجازه گرفتم از بابام اما میگه باید خودش زنگ بزنه اجازه بگیره یعنی چی اخه؟یبار سر سفره ی عقد اجازه گرفتیم🤦🏻‍♀️