2777
2789
سلام من از 16 سالگی شروع کردم در حد معمولی الان کلی مشتری دارم، به صورت تک دوزی ولی مزون و تولی ...

من میخام یه کارگاه کوچیک مانتو دوزی بزنم و توانشو دارم که ۲_۳ نفرو هم کنار خودم مشغول بکار کنم.چه چرخایی بخرم بهتره؟ قیچی برقی به دردم میخوره؟ کلا چیا لازم دارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرخ راسته دوز zoje بگیر، اگر دسته دو و تمیز هم باشه خوبه چون این چرخ ها عمری کار میکنن و کمتر خراب میشن

یک یا دو تا سردوز صنعتی بگیر، البته گرونه، سردوز پروانه هم خوبه

حتما یک اتو سیتلر مخزن دار بگیر، دقت کن از این اتو های مونتاژ ایران نباشن، ترکی یا ایتالیایی باشه

یه دستگاه منگنه دستی بگیر برای پرس انواع دکمه های 4 تکه و پانچ و... خیلی به کارت میاد

برای جا دکمه زدن چرخ ژانومه 802 بگیر، به نسبت مدل های جدید محکم تره، فقط برای دکمه و جا دکمه ازش استفاده کن

قیچی برقی هم بستگی به سطح گستردگی کارت داره

اگر مثلا همزمان بیشتر از 5تا مانتو روی هم میذاری برش میزنی بدرد میخوره، وگرنه نیازت نمیشه

راستی اکثر راسته دوز ها خوبن

Zoje,juke,brother و...

ولی من دوسال پیش چرخ راسته دوز Jack بی صدا گرفتم، تاحالا نیاز به تعمیر نداشته اما متوجه شدم تو ظرف روغنش خرده های آهن زنگ زده می ریزه! عموم میگه چینیه،جنس آلیاژ قطعاتش خوب نیس

سلام عزیزم حدودا الان چقدر سرمایه میخواد؟ با وسیله هایی که گفتین واسه یه کارگاه کوچیک با ۲تا خیاط&nb ...

نمیدونم والا

دیگه بستگی داره شما چه جور وسایلی بخرین

ولی اینا ک گفتم برای کار حرفه ای لازمه

سلام من از 16 سالگی شروع کردم در حد معمولی الان کلی مشتری دارم، به صورت تک دوزی ولی مزون و تولی ...

سلام لطف میکنی بگی تو کارگاه خیاطی اتوکار وظیفه ش چیه یا وردست چی یا وردست خیاط یا دکمه زن 

اینا کارشون همش یکیه یا فرق دارن