2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاین🚨

191 بازدید | 32 پست

تاپنج شیش سال پیش یادمه خیلی اعتقاد مذهبی بالایی داشتم ولی الان رسیده به زیرصفر؛و الان که نگاه میکنم به واسطه همین دور شدن خیلی ضررتو زندگیم دیدم،میخوام دوباره این اعتقاد برگرده ولی خب خیلی لطمه بهش وارد شده؛کسی میتونه با دلیل و منطق علمی(تکرار میکنم با دلیل فقط!نه با حرفایی که خودشم از یکی دیگه شنیده)بهم اسلامو حق بودنشو ثابت کنه؟

Good girl

تو خودت اسلاموخدارو قبول داری

فقط میخای ی انرژی ای بگیری نمازاتو بخونی

اگه قبول نداشتی نمیگفتی بواسطه دوری از خدا ضرر کردی 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خودت اسلاموخدارو قبول داری فقط میخای ی انرژی ای بگیری نمازاتو بخونی اگه قبول نداشتی نمیگفتی بوا ...

خب ته دلم اره؛ولی خیلی سوال مبهم تو سرمه توی این چند سال خیلی دلیلا شنیدم که اعتقادمو نقض میکنه

Good girl

اینجا از کسی نخواه  چون همه در ی حدی میدونن 

شما باید بری پیش کسی که اطلاعات تقریبا کاملی داشته باشه  و باهاش حرف بزنی  سوال کنی و اونم منطقی و با دلیل جواب بده 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

این چیزا با یه تاپیک درست نمیشه، باید چند جلسه حضوری بری پیش فردی که آگاهی کاملی داره حسابی صحبت کنید عزیز جان

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

اگ واقعا میخوای باعلم بهت ثابتبشه باید خودت بری تحقیق کنی واز ی آدم درست بخوای نه ماها بنده ب شخصه خودم رو در حدی نمی دونم ک بخوام بگم من باعلم کامل دارم از اسلام دفاع میکنم چون ممکنه نتونم ی جایی جواب شما رو بدم ک اون از علم کمه منه نه از بدبودن اسلام 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
این چیزا با یه تاپیک درست نمیشه، باید چند جلسه حضوری بری پیش فردی که آگاهی کاملی داره حسابی صحبت کنی ...

خب کی مثلا؟یکیو میخوام که باهاش یه بحث مفصل کنم من سوال بپرسم یا من اونو قانع کنم یا اون منو

Good girl

در راستای حق بودنش همین بس که الان که ازش دوری ارامش نداری😂

اگه واقعا هدفت فهمیدنه بدون هیچ گونه موضع گیری ، باید به متخصصش مراجعه کنی نه چند نفر که از اسلام خیلی کم میدونن

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!