کسی اینجا معلم هست مثلا کنکور زبان بدم خوبه راحتر قبول نمیشم ... یا برم آزاد آموزشو پرورش ابتدایی بخونم . سنم ۲۱ سالو یه ماهه خیلی دوست دارم تروخدا چی کار کنم
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب چه درسس خوبه خودم میگم کنکور زبان بدم رم برا تدریس زبان بعضیا گفتن قبول نمیشی آینده نداره
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
من پیام نور علوم تربیتی ثبتنام کردم تهش معلمیه رشته داخل بورسی هم هس
آموزشو پرورش ابتدایی خوب نیست تقزیبا همون علوم تربیته
آزاد فایده نداره، الان راحتترین رشته انسانیه، بیشترین پذیرشم واسه معلمی از همین رشته است، اگه میتونی ...
رشتم تجربی بوده دوتا بچه هم دارم سختمه بشینم از اول بخونم گفتم کنکور زبان بدم راحتره قبول میشم
اره واقعا لذت داره معلم بودن.. انشاءالله به خواستت برسی
مرسی عزیزدل
رشتم تجربی بوده دوتا بچه هم دارم سختمه بشینم از اول بخونم گفتم کنکور زبان بدم راحتره قبول میشم
تجربی که هیچی کنکور دادنش بیخوده با این همه داوطلب. زبانم خوبه ولی رقابتش بیشتره از انسانی چون فقط دبیری زبان رو داره وای انسانی همه درسای عمومی و ابتدایی و ورزش و مشاوره و .... همه معلماش رو از داوطلبای انسانی میگیرن