2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از خوردن قرص اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 41980 بازدید | 100 پست
من خیلی اورژانسی میخورم هفته ای دو سه بار عوارضش چیه؟

ای وای ماهی نهایت یه دونه میشه خورد. اونم نه هر ماه. با خودت دشمنی داری ؟ خب قرص ال دی بخور همش بهتره که

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم یبار خوردم هفته بعدش پری شدم و ۲۰ روز خونریزی داشتم

سویق عدس خوردم قطع شد

دستورشو از نت سرچ کن خیلی خوبه

به دکترمم گفتم بعدش، گفت خوب کاری کردی دارو نخوردی

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
دیگه مجبور شدم الان چیکار کنم؟؟؟ اگه خوب شدم میرم آمپول جلوگیری میزنم البته اگه اونم ضرر نداشته باشه

بهترین به نظرم آیودی هست من که راحت شدم. شما هم الان مفنامیک اسید هر ۸ ساعت بخور تا خونریزیت کم بشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
باید بری دکتر  من رفتم تازه کلی قرص داد بهم 😐😐قطع نمیشد مثل شیلنگ همین جوررر گلاب ب روت خون ...

جدی؟؟؟ اخه ب خاطر کرونا میترسم

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین
نمیشه نخورد ک من اوایل همسرم کاندوم نمیزاشت الان میزاره طبیعیم جلو گیری می کنه ولی بازم قرص میخورم ا ...

عزیزم همین شوهرت اگه شما خدای نکرده یه روز وامونده بشی نگاهتم نمیکنه . پس بخاطر لذت اون خودتو بیچاره نکن. به فکر ایندت باش عزیزم همه مردها بالاخره از زن مریض یه روزی خسته میشن اگه نشن هم بهش دید ترحم دارن 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
بهترین به نظرم آیودی هست من که راحت شدم. شما هم الان مفنامیک اسید هر ۸ ساعت بخور تا خونریزیت کم بشه

چشم حتما استفاده میکنم ممنون

آیودی چیه توضیح میدی؟؟ضرر نداره؟ 

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین