2777
2789
عنوان

رفتم سنوگرافی ضربان قلب جنین ضعیف بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 26 پست

فعلا ک خوبم ولی علائم حاملگی ندارم☹️، علائم سقط هم ندارم. امروز 7 هفته ام تموم شد یه هفته دیگه میرم سنو

دستت درد نکنه عزیزم

ان شاءالله ک خودت هم هرچی از خدا میخوای بهت بده

چشم عزیزم سنو دادم میام میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم متاسفانه بالا نرفت سقط شد☹️☹️

سلام گلم اصلا ناراحت نباش منم مثل تو بودم .بعد سه یا ۴ ماه اقدام کردم سریع باردار شدم  هیچ نگران نباش فقط ریلکس باش تا میتونی چیزای مقوی بخورین مغزیجات .سویق جو و گندم قاطی کن هر روز یه مقدار بخور واسه جلو گیری از سقط خوبه طب اسلامی اینو گفته. 

سلام گلم اصلا ناراحت نباش منم مثل تو بودم .بعد سه یا ۴ ماه اقدام کردم سریع باردار شدم  هیچ نگرا ...

عاشق نی نی ام خدا از زبونتون بشنوه☹️ چشم ممنون ک راهنمایی کردین 

عاشق نی نی ام خدا از زبونتون بشنوه☹️ چشم ممنون ک راهنمایی کردین 

انشالله نی نی سالم و صالح نصیبت میشه .فقط تقویت کن خودت رو .وقت پریودی کاچی بخور خیلی خوبه. شوهرتم چک کن آزمایش بده که خیالتون راحت بشه .اونم تقویت شه سرچ کن چی واسه تقویت ا س پ ر م خوبه . اینو بگم بهت دکتر من گفت چرا ناراحتی .باید خدا رو شکر کنی باردار شدی .یعنی میتونی مامان شی مشکلی نداری.بیخیال باش بگو هر وقت صلاحه بشم . ببین من دیونه بچه بودم اولی سقط شد عزا گرفتم .تو نکن. بچه هم میاد نمیزاره شبا بخوابی .یاد ایین موقه ها میکنی. الان پدر منو این فسقلی دراورده . جون واسه آدم نمیزارن . از ین فرصت استفاده کنید دو نفری عشق کنید ⁦❤️⁩

انشالله نی نی سالم و صالح نصیبت میشه .فقط تقویت کن خودت رو .وقت پریودی کاچی بخور خیلی خوبه. شوهرتم چ ...

سپردمش به خدا گفتم که هر موقع صلاح دونستی یه سالمش رو بهمون بده

آزمایش هم دادیم مشکلی نداشتیم خداروشکر

این حالتو من خریدارم😊

نه عزیزم متاسفانه بالا نرفت سقط شد☹️☹️

خیلی متاسفم عزیزم....منم تقریبا شرایط شما رو داشتم ...با این تفاوت که هفته ی ۸ قلبش میزد ولی دکتر گفت جنین یک هفته کوچکتر از تاریخ پریودیته ... دو هفته بعد که رفتم چکاپ دکتر به سختی قلبش رو پیدا کرد و گفت خیلییی ضربانش ضعیفه...دو هفته ی دیگه چک کن ...که رسیدم به هفته ی ۱۲ ولی متوجه شدم جنین تو ۸ هفته رشدش متوقف شده و بعد هم علائم سقط و تمام .

ان شاالله خدا خودش به زودی بچه هایی سالم و صالح روزی مون کنه .

چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
خیلی متاسفم عزیزم....منم تقریبا شرایط شما رو داشتم ...با این تفاوت که هفته ی ۸ قلبش میزد ولی دکتر گف ...

متاسفم عزیزم

ان شاءالله به زودی دامنتون سبز بشه