من چند روز پیش رفتم سنوگرافی که هفته 6 و 2 روز بودم ضربان قلب جنینم 88 بود دکتر گفت خیلی ضعیفه احتمالا سقط بشه دوهفته دیگه دوباره سونوگرافی رو تکرار کن
تورو خدا اگه کسی تجربه ای مشابه من داره بیاد بگه نتیجه چی شد خیلی نگرانم 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم اصلا ناراحت نباش منم مثل تو بودم .بعد سه یا ۴ ماه اقدام کردم سریع باردار شدم هیچ نگران نباش فقط ریلکس باش تا میتونی چیزای مقوی بخورین مغزیجات .سویق جو و گندم قاطی کن هر روز یه مقدار بخور واسه جلو گیری از سقط خوبه طب اسلامی اینو گفته.
خیلی متاسفم عزیزم....منم تقریبا شرایط شما رو داشتم ...با این تفاوت که هفته ی ۸ قلبش میزد ولی دکتر گفت جنین یک هفته کوچکتر از تاریخ پریودیته ... دو هفته بعد که رفتم چکاپ دکتر به سختی قلبش رو پیدا کرد و گفت خیلییی ضربانش ضعیفه...دو هفته ی دیگه چک کن ...که رسیدم به هفته ی ۱۲ ولی متوجه شدم جنین تو ۸ هفته رشدش متوقف شده و بعد هم علائم سقط و تمام .
ان شاالله خدا خودش به زودی بچه هایی سالم و صالح روزی مون کنه .
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....