2777
2789
عنوان

کمکککک خونه مادرشوهرمم دق کردم...

612 بازدید | 44 پست

بچه ها من از دیشب خونه مادرشوهرمم وقتی میرم اونجا میگ چرا ناهار فلان غذا رو پختی یچی دیگ‌برا‌پسرم‌درس کن 

یا ک تو همه مسائل زندگیمون دخالت میکنه ب شوهرم میگه برا خونت اینو بخر اینو نخر 

شوهرمم خیلی مامانیه 

خونه داداشم دعوتیم شوهرم میگ از مامانم اجازه گرفتیو قبول کردی مهمونیو اگ بگم‌ن‌ و اینا احتمال دعوا هس

برا هرکاری ک میخاد بکنه زنگ میزنه مامانش 

دیگ دیوونه شدم این‌چ زندگی متاهلیه ک انقد بی اختیارم‌و حتی برای رفتن خونه مامانم باید از مادرشوهرم اجازه بگیرم😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت قهر کن برو خودش ادم میشه شوهر منم اینجوری بود

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

قهر کن برو بعد بگو مادرت دخالت میکنه تو هرچی خود مادرش زنگ میزنه میگه دیگه دخالت نمیکنه 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

منم ی هفته خونه مادرشوهرم .بخاطز  عمل شوهرم

قبلش قهر بودیم 

مامانم دیشب اومد عیادت شوهرم ‌‌‌‌....دور بود راهش 

شب موند 

معلومم نیست چه نیشی مادرشوهرم زد😑😑😑😑😑😁😁😁مادرم صبح زور فرار کرده بهم خبر نداد

یا  ودود ...

مشکل از همسرتونه،بهتره مشاوره برید تا همسرتون اولویت های زندگیشونو درک کنن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست