2777
2789

سلام دوستان،من دیشب ابروهام‌میکرو کردم بشدت پشیمونم،همه گفتنخیلی زشت شدی و معصومبت و زیبایی چهرم رفت،التماس میکنم بگید چیکار‌کنم، خطاشو خیلی پهن و ضخیم‌زد ،تو رو خدا بگید چیکار کنم پاک‌شه و نمونه اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربش نکن میکرو که زخیم نمیشه با قلم بلید زد یا با دستگاه؟ من تاتو کارم یه عکس بده ببینم تو چه عمقی ز ...

افتضاح‌شده،خیلی پهن‌و زخیم،من فقط ۲۱ سالمه،خیلی زنونه شدم،فقط میخوام پاک شه تو رو خدا کمک کن

تو اینترنت خیلی چیزا زده ولی نمیدونم چیکار کنم، حمام برم خوبه که‌بکنه ی مقداریش؟

سلام فکر کنم به مرور کمرنگ میشه خوب می گفتید طبیعی کار کنه هاشور سه بعدی حتما پررنگ کار کرده اگر دوست ندارید ریمو کنید فکر کنم خودشون انجام میدند یا دکترهای پوست با لیزر پاکش می کنند

واااایییی نترس،منم زدم چن روز اول خیلی پهن و ضخیم بود ،بعد یه هفته ظریف شد ،هرکی دید گفت خیلی بیسته،بااینکه ابجیم زده برام و تازه کار بود،کلی مشتری جدید براش اومد

وخداوند عشق را آفرید...