2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین کارتون دارم

461 بازدید | 40 پست

سلام خاومای عزیز صبح قشنگتون بخیر من دو روزه که دیگه حالت تهوع ندارم الان ۱۱ هفته و ۱ روزمه شما چند هفتگی حالت تهوع تون قطع شد تو رو خدا ج بدید .....؟؟؟!!

من هفته ١۴کامل دیگه تهوع نداشتم میتونسم بخورم همه چی

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته ١۴کامل دیگه تهوع نداشتم میتونسم بخورم همه چی

منم الان دوروزه همه چی میخورم قبلا نمیتونستم بخورم راحت اصلا نمیتونستم بخوابم الان راحت میخوابم یکم ترسیدم خدای نکرده چیزی بشه ؟؟؟!! 

16

😍تیکرمون باهمه

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

من از اولش خیلی کم داشتم ولی از12هفته دیگه کلا قطع شد همون یه ذره هم

هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشه...خداهست وخداهست وخداهست... 

من از تول حالت تهوع نداشتم کلا😁✌

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
منم الان دوروزه همه چی میخورم قبلا نمیتونستم بخورم راحت اصلا نمیتونستم بخوابم الان راحت میخوابم یکم ...

ن بابا خدانکنه.بعضیا زودخوب میشن بعضیا حتی تازایمان خوب نمیشن.نگران نباش 

من از تول حالت تهوع نداشتم کلا😁✌

بنده ی برگزیده ی خدا😅