2777
2789
عنوان

سیر نمیشه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 31 پست
تو بیمارستان گفتن هر دو تا سه ساعت شیر بدیم منم همین کارو میکردم و میکنم ولی بچم سیر نمیشه 

ازکجا میگی ک سیرنمیشه؟

اگه زیادمک میزنه پس بدون شیرت داره میاد ک مک میزنه.

واین خیلی خوبه هرچی بچه مک بزنه شیرت بیشترمیشه تاطه ۶ روزه زایمان کردیا.

واینکه اگه شیرنداشته باشی بچه تا مک بزنه ببینه نداری درمیاره و شروع میکنه ب گریه کردن .

روغن محلی کره محلی ازینجور چیزام بخور ک شیرت چرب بشه

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعداد دفعات شیر دهی زیاد باشه بیشتر میشه شیرت .مخصوصا اگر بتونی شبا یکی دوبار شیر خودتو بدی . شم ...

وقتی میبینم با ولع شیرم رو ۲۰ دقیقه میخوره بعد ۵ دقیقه نمیشه دوباره گریه میکنه با ولع میخوره یعنی سیر نمیشه دیگه 

چقد طول میکشه فکش قوی شه؟؟

خوب میشه تا چند روز دیگه. هم شیر تو راه میفته. هم اون بچه جون میگیره. 

برای شیر دادن هم ساعت نگیر. هر موقع بچه شیر خواست بهش بده. حتی اگه یه ربع قبلش داده بودی. من اوایل یکسره تو دهن بچه ام بود. زیاد میک میزد. هم شیرم خوب راه افتاد. هم اون شیر خوردن یاد گرفت. دیگه از ۲۰ روزگی به بعد کم کم متظم شد شیر خوردنش.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
تو بیمارستان گفتن هر دو تا سه ساعت شیر بدیم منم همین کارو میکردم و میکنم ولی بچم سیر نمیشه 

والا من اون اولاش هر ی ساعت میدادم الان که بچم رفته تو ۵ ماه هر دوساعت میدم حداکثر هر سه ساعت..الانم شیرم کمه شبا شیر خشک میدم ولی شیرمو قطع نکردم فقط مواظب باش سینه تو ول نکنه 

کاربری دوممه هااااا!!!از سال ۹۶ تا الان در حال ترک نی نی سایتم😐😐😐😐
واسه منم همش تو دهنشه 

همه بچه ها اولش همینن عزیزم. تو فکر میکنی اون یک ساعت داره شیر میخوره. یه بار دقیق نگاش کن. کلا تو اون یک ساعت شاید ۵،۶ دقیقه چونه اش کار کنه و مک بزنه.😅😅

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
والا من اون اولاش هر ی ساعت میدادم الان که بچم رفته تو ۵ ماه هر دوساعت میدم حداکثر هر سه ساعت..الانم ...

چیکار کردی ک سینتو ول نکرد 

من دوس ندارم ول کنه دوس دارم شیره منو بخوره اینقد حرص میخورم 

چیکار کردی ک سینتو ول نکرد  من دوس ندارم ول کنه دوس دارم شیره منو بخوره اینقد حرص میخورم

ای خواهر اگ بدونی چ دورانی گذروندم شیر نداشتم شیشه رو ول کرد بعدش ب بربختی شیشه دادم بعد سینه رو نمیگرفت خلاصه کم نیوردم 

کاربری دوممه هااااا!!!از سال ۹۶ تا الان در حال ترک نی نی سایتم😐😐😐😐
همه بچه ها اولش همینن عزیزم. تو فکر میکنی اون یک ساعت داره شیر میخوره. یه بار دقیق نگاش کن. کلا تو ا ...

این ک درسته ولی خوب دلم براش میسوزه همه میگن سیر نمیشه منم شیر خشک گرفتم هر وقت احساس میکنم سیر نمیشه میدم بهش ولی دوس ندارم دلم میخواد شیره منو بخوره