2777
2789
عنوان

جدا کردن جای خواب

167 بازدید | 7 پست

دخترم میره توی ۹ سال هیچ وقت خونه دوخوابه نداشتیم که جراش کنم بالاخره خونه ساختیم با ۳ خواب الان هرکاری میکنم نمیره اتاقش بخوابه ۶ ماهه اومدیم تو خونمون وسط سالن خوابیدیم یا همه تو اتاق ما یه بچه ۶ ماهم دارم .یه مدا باباش پیشش خوابید .یه مدت خودم و.... ولی اصلا و ابدا نمیخابه 

.صد بار از خواب بلند میشه منو صدا میکنه .شوهرم دیگه شاکی شده الان یک هفته است میره اتاق خوابمون تنهایی میخوابه و ما همچنان تو سالن . تخت جدید و... همه رو هم خریدیم ولی اصلا میگه نمیتونم بخوابم .کاش یه نفر که بچه سخت اینطوری داشته راهنماییم کنه . شوهرم که علنا دیگه جدا میخوابه .خیلی خودمم خسته شدم 

برید باهم تو اتاق دخترتون بخوابید بهش داستان دختری و بگید کا تنها میخوابید بعدم فرشته ها براش جایزه اوردن ،فرداش براش  جایزه بگیرزد بزارید زیر بالشتش ،

به مرور عادتش بدید که تنها بخوابه با این روشا 

بعصی از بچه هام از تنهایی میترسن چراعای اتاقشو خاموش کنید با یه چراغ قوه بازی جای هر چی کجاس انجام بدید چراغ و روشن کنید وقتی دید تو کمد و اتاق چیزعجیبی نیس عادت میکنه 

راه حل اخر بگید تخت و کمدتون بفروشیم وقتیازشون استفاده نمیکنی 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 

یه مدت برو اتاقش بخواب وقتی خوابش ببره برو اتاق خودت بخواب بهاش حرف بزن که هرکی اتاق خودش بخوابه کم‌کم عادت میکنه اتاقش وتاریک نکن یه چراق خواب رنگی براش بگیر نترسه وای چقد سخته خدا کمکتون کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید باهم تو اتاق دخترتون بخوابید بهش داستان دختری و بگید کا تنها میخوابید بعدم فرشته ها براش جایزه ...

باور کنید با چراغ روشن باباش یه بار پیشش خوابید .کم کم از نظر زناشویی هم داریم بهدمشکل میخوریم .

یه مدت برو اتاقش بخواب وقتی خوابش ببره برو اتاق خودت بخواب بهاش حرف بزن که هرکی اتاق خودش بخوابه کم‌ ...

تقریبا ۳ تا چراغ خواب داره .خود برقکارمون هم یه چراغ خوابه سیندرلا گذاشته ولی حیفففف

تقریبا ۳ تا چراغ خواب داره .خود برقکارمون هم یه چراغ خوابه سیندرلا گذاشته ولی حیفففف

نگران نباش با اینکه اذیت میشین اما عادت میکنه  خب بقول شما از بچگی تا ۹سالگی عادت نکرده اتاق جدا بخوابه

باور کنید با چراغ روشن باباش یه بار پیشش خوابید .کم کم از نظر زناشویی هم داریم بهدمشکل میخوریم .

برید پیج  اکادمی کودک سوالتونو بپرسید انشالا جواب بگیرید 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده