2777
2789
عنوان

پریود🤕

336 بازدید | 36 پست

سلام خانومای عزیز

ببخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم فقط میخواستم ببینم کسی چنین تجربع ای داره یا ن

من این ماه قاعدگیم خیلی طول کشیده و ۱۳ روزه و هی داره بیشتر میشه...نمیدونم چیکار کنم🤕

الانم تو شرایطی نیستم که دکتر برم 

به نظرتون خطرناکه؟؟؟؟؟😵

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی گلم???

ببخشید م

من ١٢ روزه پریودم ...

حالم واقعا بده 

ی نفر گف قرص ال دی بخور ...

با امشب دو شب میشه ک قرص ال دی میخورم...

کی قطع میشه ???? 

یبار تقریبا همچین مشکلی برام پیش اومد ...قرص خوردم .ضد بارداری تا ٥ ماه تنظیم شد

خونریزیم معذرت میخوام لخته و حالت لزج 

چیکار کنم....تروخدا خواهرانه کمکم کنید😞😞😞😞😞😞😞🙏🙏🙏🙏🙏🙏

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
عزیزم حتما برو دکتر این طوری کم خونی میگیری؟؟؟

واقعا حالم بددده

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟