2777
2789
عنوان

تاپــیــک مخـــصــــوص 124 هـــزار صـــلــوات

| مشاهده متن کامل بحث + 36002 بازدید | 769 پست

سلام دوستان.من امروز با این تاپیک اشنا شدم .امروز شروع کردم به ختم ۱۲۴۰۰۰ تا صلوات .دعا کنید گره کارم باز بشه و جا خوب کار پیدا کنم

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان.من امروز با این تاپیک اشنا شدم .امروز شروع کردم به ختم ۱۲۴۰۰۰ تا صلوات .دعا کنید گره کار ...

ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

سلام سوگول جون من خوندم تموم کردم چند وقته اما تاریخ شروع تموم شدنش رو بلد نیستم

سلام عزیزم 

تاریخ شروع چیو؟ 

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

استارتر سلام ممنون میشم اگه برخط شدین اطلاع بدین

سلام گلم

جان دلم؟ 

من درمورد این صلوات سوال دارم.. چراجوابم رانمیدید

سلام گلم 

جانم؟ 

pv لطفا تو را خدا فعال باش عزیزم

عزیزم

من در حیطه ی خودم فعالم 😊

انقدر که دیگه وقت کم میارم واقعا... 

اخه نوشتین تاریخ مشخص کنید بخاطر همین

این مال اون زمان بود عزیزدلم

الان میتوننن خودتون به تنهایی ختم بگیرین

سلام دوستان.من امروز با این تاپیک اشنا شدم .امروز شروع کردم به ختم ۱۲۴۰۰۰ تا صلوات .دعا کنید گره کار ...

3 سال میگذره من حاجت نگرفتم

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟