2777
2789

عصبی میشم سردرد میگیرم تاروزها. لطفن راهکار بدین.اگه قرص اعصاب بی ضررهم سراغ دارین بگین

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آب یخ و سرد وضو بگیر ..بعدم همش بگو لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
با آب یخ و سرد وضو بگیر ..بعدم همش بگو لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

نمازمو یکساله نمیخونم متاسفانه😔

اکثر ایرانیا ، فلوکستین میخورن 

فلوکستین ۱۰ و ۲۰ 

میگن بی ضرره 

روزی یه دونه بعد یکی دو هفته اثرشو نشون میده ، ادم و اروم میکنه 

اروم که شدی کم کم نمازتو شروع کن به خوندن 

ذکر یا ارحم الراحمین هم خیلی خوبه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اکثر ایرانیا ، فلوکستین میخورن  فلوکستین ۱۰ و ۲۰  میگن بی ضرره  روزی یه دونه بعد یک ...

ممنونم. من خیلی استرس دارم وعصبیم براهمین حوصله نمازم ندارم ولی خیلی دلم میخواد بخونم

ممنونم. من خیلی استرس دارم وعصبیم براهمین حوصله نمازم ندارم ولی خیلی دلم میخواد بخونم

ان شاءالله که حالت خوب شد نماز هم میخونی 

میگن فلوکسیتین قرص بی ضرریه 

اما ای کاش پیش یه روانپزشک هم میرفتی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
ان شاءالله که حالت خوب شد نماز هم میخونی  میگن فلوکسیتین قرص بی ضرریه  اما ای کاش پیش یه ...

فعلن نوزاد دارم شرایط دکتر رفتن ندارم تواین اوضاع شهرمونم دکتر اعصاب خوب نداره. از یطرف نمیخوام خودمو وابسته این قرصاکنم. فقط تعریف این قرصو شنیدم.ممنون