یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چراشون نمیدونم ولی طلای نو حالت خورندگی داره.یه شب تو گوش خودت بزار.بعدش تو گوش دخترت کن
وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
فکر کنم برا اینه که گوش و زخم نکنه اما نزاشتی هم نزاشتی ما همین طوری میندازیم تو گوش
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
مامانما شماها چکار کردید، بعدش گوش بچه زخم نشد ورم یا قرمزی یا عفونت و اینا
من یکماه گذاشتم گوشواره هایی که باهاش گوش دخترمو سوراخ کزده بودن موند،تا یک هفته هم روزی دوبار گوشش رو باالکل سفید تمییز میکردم گوشواره هارو میچرخوندم.
بعدش اونارو دراوردم گوشواره طلا انداختم.قبلش طلاهارو فقط با الکل ضدعفونی کردم و با اب شستم
گوشش یک ماه پیش سوراخ کردم نگینی میخی تو گوششه تا حالا گوشواره تو گوشش نبوده
خوب پس ریسک نکن
اصلا بحثش با ضدعفونی فرق دارهبقول معروف ما میگیم گوشواره نو زهر داره گوش که تازه سوراخ شده پوستش حساسه قرمز و زخم میشه یا چند ساعت بزار داخل یه قلیه گوشت یا بنداز گوش خودت یه روز گوش خودت باشه بعد بنداز گوش دخترت
به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃