2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد میگه به بابات گفتم برو زن بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 31 پست
شما بچه ها با‌باباتون حرف بزنین وام بگیرن مادرتونو دوادرمون کنن ببین بابات زن بگیره مامانت باید به ا ...

دیابت داره و خیلی استرسیه مامانم چون عمل برداشتن رحم سنگینه  و بیهوشی عمومی میخواد عملش نمیکنن

اخه چکار میتونم براش بکنم    

نمیدونم 

اگ میتونی پولی پس انداز کن بده مامانت ب شوهرتم نگو غرورش نشکنه کنارش باش بهش امید بده همیشع هستی پیشش و پشتشی 

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام به پدر اسی.کلا میگم از مردایی که همیچیزشون به س ک س وصلهمتنفرم. باید اونجور مردا رو عقیم کرد ااااااه 😤😤😠😡

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
نمیدونم  اگ میتونی پولی پس انداز کن بده مامانت ب شوهرتم نگو غرورش نشکنه کنارش باش بهش امید بده ...

یه سوال بد این پول از نظر شرعی ایراد نداره؟من خودم به نظر خودم میگم زن هم از زندگی یه سهمی داره دیگه خب چطوره که اگه مرد از پول خودش هرچی به خانواده اش بده به زن مربوط نیست اما زن این اجازه رو نداره؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اخه چکار میتونم براش بکنم    

یعنی چه؟ مگه زندگی همون پایین تنه مرداس؟ مادر خدا بیامرز منم سالها همین مشکل رو داشت بعدها بخاطر دیسک کمرش ویلچری شد اصلا وابدا بابام حرفی نزد یعنی من اینمدل زندگی رو الان میبینم فقط فکر وذکرشون سر مسائل جنسیِ 

طرز فکرتونو عوض کنین 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
وای خدا دلم گرفت منم که این اواخر دنبال بهانه میگردم که غصه بخورم😭

ببخشید که ناراحتت کردم ،مامانم خیلی با معرفته چند سال پیش بابام پاش شکست مامانم مثل بچه ازش پرستاری میکرد یعنی واقعا الان بابام اون دورانو  یادش رفته؟  

یه سوال بد این پول از نظر شرعی ایراد نداره؟من خودم به نظر خودم میگم زن هم از زندگی یه سهمی داره دیگه ...

ن عزیزم پولی ک همسرت میدع مال خودته دیگ میخوای برو اتیشش بزن

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
ن عزیزم پولی ک همسرت میدع مال خودته دیگ میخوای برو اتیشش بزن

واقعا؟؟؟؟یعنی هرچی که من پس انداز کنم  نیاز نیست دیگه اون بدونه چیکار کردم؟

واقعا؟؟؟؟یعنی هرچی که من پس انداز کنم  نیاز نیست دیگه اون بدونه چیکار کردم؟

وا ن عزیزم توم سهم از اون زندگی داری 

دور از جون ارباب برده ای ک‌نیس 

وا ن عزیزم توم سهم از اون زندگی داری  دور از جون ارباب برده ای ک‌نیس

اخ جون پس دیگه همون یه ذره عذاب وجدانی که داشتمم ندارم.خب بعضی جاها ادم دوست داره به یکی کمک کنه اما شوهر نفهمه.همیشه یکم وجدانم درد میگرفت الان دیگه راحت شدم. 

اخ جون پس دیگه همون یه ذره عذاب وجدانی که داشتمم ندارم.خب بعضی جاها ادم دوست داره به یکی کمک کنه اما ...

اره بابا خیالت راحت 

ببخشید که ناراحتت کردم ،مامانم خیلی با معرفته چند سال پیش بابام پاش شکست مامانم مثل بچه ازش پرستاری ...

خواهش میکنم عزیزم.الهی بمیرم بعضی از مردا واقعا خیلی بی معرفتن چجوری دلش میاد باهاش بدرفتاری کنه آخه.برای آرامش و خوب شدن مادرت یه ایت الکرسی میخونم ایشالا هرچه زودتر حالش خوب بشه🖤

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood