یه دوستی دارم که شوهرش شغلش آزاده و درآمدش تقریبا با درآمد شوهرم یکسانه اما هر جا کار میکنه دستش کجه و هر چی بتونه می زده و میاره زنش میفروشه، دوستمم با سه تا بچه با یه مرد متاهل چند ساله دوسته خودش میگه دوستم با مال یه شهر دیگه هست فقط باهاش تلفنی صحبت میکنم ولی بلاخره داره خیانت میکنه اما زندگیش از زندگی ما بهتره با اینکه شوهرم حتی به اندازه یه نخود حروم وارد زندگیمون نکرده احساس میکنم زندگی دوستم از من بهتره میخوره و میپوشه و میگرده اما ما تو خرج روزانه مون موندیم
سه تا بچه و شوهر داره و خونه داری میکنه بازم با مرد متاهل دوسته 😑 فک کنم اینا شبانه روزشون بیشتز ا ...
خودمم والا تو کار ایی موندم یه دوهفته ایی هست فهمیدم دوست داره از اون موقع هر وقت زنگ میزنه جوابشو نمیدم بعدش بهش پیام میدم که نشنیدم از رو هم نمیره که دارم سر میدونمش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.