2821
2789

دارم الان اشك ميريزم تايپ ميكنم ببخشيد 

من ازدواج كردم اما ٢٥ سالمه با ي داداش ٢٣ ساله مجرد دارم

همش تو خونشون بحث و دعواست ، بابام مال روستا هست تركه مامانم مال ي شهر بزرگه 

با دو تا فرهنگ متفاوت كه اصلا بهم نميخورن 

از وقتي چشم باز كردم همش تو خونه دعوا داشتيم ، چهار تا نره خر عموهام از بچگي باهامون بودن ، بابام هميشه ميگفت ننه و خواهر و كاكا پيدا نميشه اما زن و بچه پيدا ميشه 😔هميشه ميگفت الانم گفت 😔 مامانم تو زندگيش ذره اي محبت از بابام نديده يعني بابام جاي باباي خودشه انقدر بابام قديميه با ١٠ سال تفاوت سني😔😔 دوست داره مامانم حمالشون باشه هميشه، چهار تا نره خر مامانم بزرگ كرده و زن داده و ننه بزرگم همون روستاست... بابا بزرگم سرطان داشت رو دست مامانم بود يكسال😔مامانم نابوده نابوده 😔😔 بابام يك ريال پول تو جيبي بهش نميده همش با التماس و دعوا 😔همش بابام ميگه ميخوام طلاقت بدم بخاطر بچه ها نميتونم مامانم ذره ذره داره اب ميشه جلو چشمم 😔ظهري دعوا شد بابام بلند شد سر سفره همه ظرفارو شكست 😔😔دوست داره مامانم روستايي و خاك تو سر و حمال باشه و پول نخواد ازش... برده ميخواد😔سالهاست كه جدا از هم ميخوابن يعني بينشون طلاق عاطي رخ داده ... خودم ي زنم ميدونم درك ميكنم مامانمو😔😔😔الان گفت دوست دارم طلاقت بدم برم زن بگيرم اما بخاطر دخترمون شوهر داره موندم 

كلي فحش دادن بهم😔😔😔 

منم دلم واسه مامانم سوخت ازش طرفداري كردم منم بست به فحشو دري وري😔

اخه ي زن چقدر بايد خودشو حقير كنه فقط بخاطر ابروووو

دلم ميخواد به مامانم بگم جداشو ازش مهريتم بگير اخه وضع ماليش خيلي خوبه بابام نميدونم كار درستيه يا نه😔

يعني واسه مامانم منو داداشم ميميره يك ريال خرج كنه اما واسه ننه و خواهر خودش ميليون ميليون خرج ميكنه 

راهكار بديد مامانم چيكار كنه 

هميجور گريه ميكنم يواشكي شوهرم از دست كاراي بابام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پدرت ترکه ...زنهای ترک صبح تاشب و شب تاصبح کارمیکنن...مادرت بایددقت میکرد

الان هم بره مهریه بزاره اجرا..وقتی طلاق عاطفی دارن..دیگه بود و نبود پدرت چه سود

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
نمیخوام از بحث اصلی منحرف بشم ولی ترکا کاکا ندارن.مطمئنی بابات ترکه؟

کاکا همون داداش ب زبون ترکیه ما هم ترکیم میگیم کاکا💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
نمیخوام از بحث اصلی منحرف بشم ولی ترکا کاکا ندارن.مطمئنی بابات ترکه؟

اره اتفاقا این سوال برا منم ایجاد شد 🤔🤔

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

طلاق بگيره مهريشم بگيره ، من اگه خانوادم اينجوري بود چاقورو برميداشتم حمله ميكردم سمت بابام ادبش ميكردم يا عوضشو از طرف بابام اينا درميارردم اعصابم خورد شد خيلي خورد شد 

بابای منم همچنین دیروز دعوا شد دوسش ندارم

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

عزیزم خب طلاق بگیره طفلک 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃