2777
2789
عنوان

خواهرم داره جدا میشه

475 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

خواهرم یه دختر ۵ ساله داره و میخواد جداشه، فعلا اومده خونه ما و با ما زندگی میکنه، ولی بچه اش خیلی بهونه میگیره همش گریه میکنه جیغ میکشه، ما خودمون بخاطر این طلاق همه عصبی و ناراحتیم اما حوصله این بچه رو هم نداریم که انقدر گریه میکنه همش دعواش میکنیم اونم بدتر میکنه، کسی راه حلی داره؟😞

کاملا درکت میکنم خدا زندگیش رو درست کنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقی رفتار کنید که اگر خواهرتون تو زندگی مشترک در سختیه به خاطر رفتار با بچه اش از تصمیش منصرف نشن 

الان شما باید حداقل تا یه بازه زمانی معقولی ازشون حمایت کنید 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

با بچه بيشتر سازگاري كنين چون اون بيشتر از خواهرتون اسيب ميبينه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

فقط باید سرگرمش کرد با مداد رنگی خمیر بازی این چیرا که مسغول بشه 

گل رس هم خیلی خوبه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

متاسفانه درست شدنی نیس، شوهرش کلاهشو برداشته، خواهرم کارمند صبحها بچه اش رو میذاره پیش مامان بابام، اونام اصن اعصاب ندارن که این همش گریه کنه، حس میکنم بچه داره آسیب میخوره مادر پدرمم واقعا همه اعصابشون خورده

بچه بمیره بهتره تا بچه طلاق شه

با مادر بره میشه اسیر ناپدری

با پدر بره میشه ذلیل نا مادری

خونه پدر بزرگ مادر بزرگ بره منت همه فک وفامیل روسرشه

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚

چه خاله ای😥😥😥 همش دعوا میکنی انتظار داری اون خوب شه

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙