2777
2789

من امسال یازدهمم🙁

پارسال چون تازه وارد دبیرستان شده بودم از روال سختی و آسونی درسا خبر نداشتم😑

وسط سالم از شانس گند غیر حضوری بودن و نفهمیدن درسا تخصصی معدل جالبی نگرفتم(۱۷ و خورده ای)

و اینطور شد که سال اولم به چوخ رفت😐

و امسال و سال بعد فقط وقت دارم!

چه پیشنهاد و نصیحت دلییی! برام دارین🥺

بگین همه رو میخونم😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم اسی اگه واقعا میخوای موفق بشی، اولین کاری که میکنی از تو این سایت بیا بیرون 

دوس پسر و رِل و اینا رو هم بذار برا بعد کنکور

حالا که مدارس اینجوری شده کتاب کمک درسی خوب بگیر و تو ازمون قلمچی هم ثبت نام کن و مطابق با برنامه اونا درس بخون و بیا جلو 

اگه هم سختته که برا خودت برنامه ریزی کنی حتما مشاور بگیر تا هم همزمان دروس ۱۱ رو بخونی هم قسمتای مهم یا اونایی که اشکال دارز از دهم رو برات اضافه کنی

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....

اول درساتو مفهومی بخون بعد برو سراغ تست، از استرس اینکه تست نزدی کتابتو رها نکن، تستم بزن، ولی درست و اصولی، پایتو قوی کن و... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
به نظرت چه کتاب تستی برای منی که سطح متوسطی دارم بگیرم🙁؟ برای دروس تخصصی

شیمی مبتکران یا نشر الگو

فیزیک میکرو 

ادبیات پنج جلدی های نشر الگو

زبان شهاب اناری

ریاضی خیلی سبز

پشیمونم 

خانوم اسی اگه واقعا میخوای موفق بشی، اولین کاری که میکنی از تو این سایت بیا بیرون   دوس پ ...

اول اینکه نه من حوصله و اعصاب این مسخره بازیای رل اینا رو دارم نه وقتش😐

بعد اینکه من تو این سایت سالی یه بار میام اونم کار مهمی یا سوالی چیزی داشته باشم

فک کنم از تاریخ کاربری و تعداد تاپیک و پستام معلوم باشه

از راهنمایتونم ممنونم✨

اول اینکه نه من حوصله و اعصاب این مسخره بازیای رل اینا رو دارم نه وقتش😐 بعد اینکه من تو این سایت س ...

باوشه ناراحت نشین از این جهت گفتم که همه جوره سالِ کنکور خودتونو حفظ کنین

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....
بدون اونام که نمیشه رشته های خوب اورد🙁

من که نگفتم کلا استفاده نکن ولی صب تا شب کلاس باشی یا برا هر درس چندتا کتاب تست بخری که آخرم نرسی درست و حسابی یکیشم بخونی به نظرم اشتباهه

🌸خدایا خودت فردامونو بساز تو بسازی قشنگتره🌈