2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بابام نمیزاره تنها یا بادوستام خارج از دانشگاه مسافرت برم😐میگه خطرناکه 

اگه پول توجیبیت خوبه پولتو جمع کن بدون اینکه بهش بگی برو کلاسایی که دوس داری 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

موسیقی دیر نمیشه، برو دانشگاه، کار کن پول دربیار خودت برو کلاس اگه واقعا علاقه مند باشی این کارو میکنی، با داشتن یه پدر متعصب مجبوری بجنگی برا خواسته هات، این واقعیته متاسفانه، ولی خب راحتترین راه اینه که بگی من میخاستم نذاشتن پس تقصیر اوناس و بشینی یه گوشه و دیگه تلاشی نکنی

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

یه کارایی رو باید پنهونی انجام داد 

یه رانندگی ماشین هم ندادن حسرتش موند رو دلم 

الان که کار می کنم پول دارم که خودم ماشین بخرم ولی چشمام شمارش رفته بالا نمی تونم گواهی نامه تمدید کنم هر چیزی زمانی داره ماهی هر وقت از اب بگیری می میره

الان یه تاپیک بودم استارترش داشت میگفت مشکلات زنان تو ایران وجود نداره خومون بزرگش کردیم فقط یه حجابه که اونم برای امینیت خودمونه😕

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
الان یه تاپیک بودم استارترش داشت میگفت مشکلات زنان تو ایران وجود نداره خومون بزرگش کردیم فقط یه حجاب ...

این آدما رو میخوام با دستم خفه کنم اونقدر اعصابم و بهم میریزن 

کدوم تاپیک بوذ؟

هاااا سلام کلاس خصوصی آموزش زبان برره ای وذارم هر که وخواد وگه هاااااااا