2777
2789
پسر منم دقیقا مشکل پسر شمارو داره منم از این سن شروع کردم ب گفتار درمانی خیلیی فرق کرده مشکل پسر من ...

سلام عزیز پسر شما خوب شد منم پسرم مثل شماست دارم دیونه میشم

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز پسر شما خوب شد منم پسرم مثل شماست دارم دیونه میشم

بله خیلیییی بهتره شکر خدا

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
بله خیلیییی بهتره شکر خدا

عزیز میشه تو یه پیام رسان باهاتون صحبت کنم .

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
سلام ببخشید یه سوال داشتم. بچه شما الان چطوره؟خوب شده؟

بهتره شکر خدا

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
بهتره شکر خدا

پسر من دوسال و سه ماهشه خیلی کلمه بلده  که بگم بعد تکرار کنه اما استفاده نمیکنه یه وقتایی هم کلمه های تکراری جلو خودش میگه مثلا بی هدف میگه نیست اومد و... یه وقتایی هم مثلا میگم بدش اونم میگه بدش به قولی همون اکو میکنه بچه شماهم اینجوری بود؟

کلمه هدفمند کلا ده تا داره آبده. بشین. پاشو. اتاق. توپ. گوشی.داغ. میز.بدش.تاب تاب. چندتا دیگه بلد بود یادش رفته

اعضای بدن هم بپرسم بلده اما دوست نداره بگه وکلا یک جا بند نمیشه. رنگا هم سه شون بلده. چیزی که تو رفتاراش خیلی نگرانم کرده همین گفتارشه

ببخشید بهتر یعنی چی؟مثلا گفتارش چطوره خوبه؟ یا چیزی یاد میگیره کلاس اول میره؟

ینی گفتارش نسبت ب گذشته بهتره بله یاد میگیره ولی ب مدت زمان بیشتری احتیاج داره نسبت ب همین و سالاش دیر اموزه

پسر من دوسال و سه ماهشه خیلی کلمه بلده که بگم بعد تکرار کنه اما استفاده نمیکنه یه وقتایی هم کلمه ها ...

عزیزم حتما ب ی مرکز گفتار درمانی ببر تا ارزیابی بشه

پس یعنی اوضاع خوب نیست

نه این چ حرفیه 

چرا مثلا اینجور فکر می‌کنی پسر من تو سه سالگی هیچی هیچی نمی گفت حتی برای گفتار چندتا کلمه 

بعد پیشرفت کرد 

ولی ب نظر من ب عنوان ی با تجربه میگم بهتره ببری