infrequent۶۹masum مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 43 عنوان سلام کی میدونه چطوری میشه تو تاپیک بامداد خمار شرکت کرد 114 بازدید | 8 پست .؟؟؟؟؟؟؟؟ 1399/07/02 | 09:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paeez94 عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 514 من شرکت کردم،،دوصفحه اول تاپیک و بخون،سرگروهتو پیدا کن تگش کن گروه آبی💙وزن اولیه ۶۱😠وزن هدف ۵۵😍😍
پروانه_آبی عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1058 بامداد خمار کیست؟ چالش چیست؟ بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
infrequent۶۹masum مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 43 من شرکت کردم،،دوصفحه اول تاپیک و بخون،سرگروهتو پیدا کن تگش کن عزیز سمیه و دیانا منظورته؟میحوام به اونا پیام بدم نمیشه که میگه فقط به دوستاتون میتونین پیام بدم.ببخش من تازه واردم میشه یکم توضیح بدی
رستابانووو عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 5651 سلام عزيزم شماتواون تاپيك گفتي توخونه كارميكني وپول درمياري ميشه بگي چ كاري انجام ميدي 😊منم خيلي دوستدارم خودموسرگرم كنم ودرامدي هم داشته باشم نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
infrequent۶۹masum مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 43 سلام عزيزم شماتواون تاپيك گفتي توخونه كارميكني وپول درمياري ميشه بگي چ كاري انجام ميدي 😊منم خيلي دو ... عزیزم بهم زنگ بزن بهت توضیح میدم ۰۹۱۳۶۷۶۰۰۳۸
فسنجون_77 عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 2291 عزیزم بهم زنگ بزن بهت توضیح میدم ۰۹۱۳۶۷۶۰۰۳۸ میشه اینجا یکم توضیح بدین🙏 فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17580 عزیزم بهم زنگ بزن بهت توضیح میدم ۰۹۱۳۶۷۶۰۰۳۸ این همراه اوله یاایرانسل؟یکم اینجاتوضیح بده اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»