2777
2789
عنوان

تایپیک دیشب الناز 222

214 بازدید | 7 پست

این کاربر مدام تایپیکایی میزنه که بقیه کاربرا رو سرکار بزاره، دیشب الکی تایپیک زده بود که مامانم تا ساعت دوازده شب خونه نیومده ، ما نگرانشیم و از این چرت و پرتا تا پربازدید شه. ما هم کلی نگران شدیم ، امروز اومدم ببینم چی شد مامانش ک دیدم بقیه تایپیکاشم سر کاری بوده، لطفن بگین که کدوم نی نی یار رو باید صدا کنیم که به این موضوع رسیدگی کنه.

بشین تا رسیدکی بشه

اصلا پیگیر نیستن..بعد یکماه تونستیم دوتا دروعگو تعلیق کنیم اونم‌روزی ۶ تا تامیک میزدن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

واقعا چجوری حوصلشون میشه ی تاپیک سر کاری بسازن بعضیا.. من برا اینکه تعداد تاپیکام زیاد نشه خیلی از بلاهایی ک سرم میاد رو اینجا تعریف نمیکنم🤦‍♀️

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پربازدید به چه قیمتی؟  اون تاپیکه که عنوانش بود وای مامانم مرد.... رفتیم تو تاپیک.... گفت همین ...

🤣🤣🤣😂😂😂😂😂واقعاجای تاسف داره

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین