2777
2789
عنوان

سلام صب بخیر کیابیدارن چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 82 پست
من شوهرم ساعت ۶ رفت منم بیدار شدم...هیچی دیگه رفتم دسشویی الانم که در خدمت شمام دیشبم ۱۲ خابیدم😪

😣😣😣منم فک کنم ۱۲ونیم خوابیدم‌ساعت ۶ هم با صدهزاربار بیدارشدن‌درطول روز

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنده باشن منم اولیم ۸ماهه بود که دومی رو باردار شدم الان خداروشکر بهترن۶و۷  ساله شدن ولی بازم د ...

قربونت همچنین بچه های نازتون 😍

امیدم‌فقط ب روزهای هست ک بهتر بشن ان شالله 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
من ک پاشدم ب شوهرم صبونه بدم راهیش کنم سر کار ، دیگه کو تا خوابم ببره

منم همینطور

چیزی که باعث غرق شدنت میشه افتادن توی آب نیست!.موندن زیر آب و بالا نیومدنه.مراقب باش تو اشتباهات خودت نمونی
خدا بهت توانایی بده عزیزم😍

ممنون ان شالله دیگه اعصابم ضعیف کلا بخاطر ی سری اتفاقای ک برامون افتاده و بدترینش همین ک‌شوهر جوون‌ابجیم ۵۰ روزم‌نیست فوت شد و بچه ۳ساله و ۱سااش یتیم شدن و‌خواهر ۲۲سالم‌بیوه اینقد این موضوع برام سخته ک ارامش و برای همیشه ازمن گرفت و‌تاوقتی زنده هستم بخاطرش میسوزم

اینم شیطونک ما 

وای خدا خخخخ

پسر منم ی دور ساعت 5 اینا بیدار شد لبخند تحویل من مبداد ... بزور حوابوندمش

الان پی پی کرده ... بیدار شد

خواب بر مادران حرام است 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
شوهرم رف سرکار بیدارم منتظرم خوابم ببره بعد هر وقت خواستم پاشم ظرف دیشبو بشورم شام درست کنم تاااا شب ...

خیلیم‌عالی عزیزم‌ 

مم منتظرم‌ک‌اون پسرم بیدار بشه و بهشون صبونه بدم‌دیگه خواب ک‌حرومه دیگه

من بیدار شدم که بی بی چک بزنم 😔😔😔😞😞😞😞😞منفی بود😭😭😭😭😭😭😭

الهی عزیزم‌غصه نخور ان شالله ب همین زودی بی بی چک‌منفی میبینی و ی ۲قلوی شیطون‌تودلت داری😍😍😍😍😘😘

میخام برم وزن کنم از الان بیدار شدم ک چنبار. برم دسشویی ک وزن دقیقمو بفهمم چون باید رژیم شروع کنم

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
وای خدا خخخخ پسر منم ی دور ساعت 5 اینا بیدار شد لبخند تحویل من مبداد ... بزور حوابوندمش الان پی پی ...

🤕🤕🤕شدیدا درکت میکنم فک کنم‌دوبرابر درکت میکنم 😂اره بخدا کلا برامن بابارداری حسابی کن۴ساله ک‌حروم شده