2777
2789
عنوان

آب لیمو

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست
اها..من تو خونه میگیرم با تفاله ش..خوشمزه و طبیعی میمونه رنگش تغییر نمیکنه

ما خیلی درست میکنیم مثلا برای ۳ ۴ سالمون برا همین تفاله هاشو جدا نکنیم رنگش بر اثر گذر زمان تغییر میکنه

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز میشه بهم بگید چطوریه ممنون میشم

هیچی ی روز میزارم تو سایه تا پوستش نازک بشه فرداش میشورم میزارم خشک بشه دیگه اب پرتقال گیری برقی دارم لیموهارو قاچ میزنم هسته شو در میارم شروع میکنم ب اب گرفتن بعدم میریزم تو شیشه ی ذره نمک میزنم درشو محکم میبندم میزارم تو جای خنکو بدون نور

هر بار این درو محکم ببند برو
ما خیلی درست میکنیم مثلا برای ۳ ۴ سالمون برا همین تفاله هاشو جدا نکنیم رنگش بر اثر گذر زمان تغییر می ...

آبلیمو مدت طولانی بمونه خواصشو از دست میده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
به نظرم 1۵یا۲۰کیلو باید باشن

اوه پس خیلیه..بده بیرون واست بگیرن گفتم حتما ده کیلو هست چون تا ده کیلو ی پنج ساعت یا بیشتر زمان میبره برا اب گرفتن اگه برقی باشه

هر بار این درو محکم ببند برو
اوه پس خیلیه..بده بیرون واست بگیرن گفتم حتما ده کیلو هست چون تا ده کیلو ی پنج ساعت یا بیشتر زمان میب ...

خوب بهم بگو بعد از گرفتن ابشون تفالهاشون رو صاف کنم بعد ی قاشقرنمک خوبه بزنم بعد بزارم یخچال

سلام عزیزم،۱۵ ۲۰ کیلو خیلی زیاده تو خونه اصلا نمیتونی درستش کنی،ما هم دیروز درست کردیم،اول بریزشون تو آب یه یه رب بمونه تا خوب شسته بشن بعد که شستی بریز تو تراس یا جایی که آفتاب هست بزار چندساعت تو آفتاب بمونن اینجوری لیموها نرم میشن و وقتی ببری کامل آبشون گرفته میشه،بعد ببر برا آب بگیرن،اکثرا جاهایی که سبزی خورد میکنن دستگاه آبلیمو گیری هم دارن ببر اونجا،وقتی آوردی سریه با یه آبگش پلاستیکی صافش کن،بار اول که صاف کردی تفالشو تو سبد با کف دستت فشار بده تا کامل آبش گرفته بشه و اون تفاله رو بریز دور،یه بار دیگه صافش کن اما تفالشو زاید فشار نیده بزار یه کم آب داشته باشه حالا این تفاله رو نگه دار برا شربت یا سوپ یا هرچی که استفاده داری(تو این تفاله یه کم هسته هم احتمالا توش باشه اونارم از توش جدا کن که تلخ نشه)،اینجوری هم آبلیموت تفاله داره اما زیاد نیست که بخواد کپک بزنه،ما دقیقا این کارو میکنیم،بعدم بریز تو شیشه های مخصوص آبلیمو بزار تو یخچال،ما نمک نمیزنیم

❤هلن کوچولوی عزیزم دورت میگردم با همه وجودم❤